آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۸۲۴
در گفتگو با SNNTV مطرح شد

اژه‌ای: طبیعی است که همکاری با آژانس انرژی اتمی باید تعلیق شود/ مردم ما عزت‌شان را با هیچ چیز عوض نمی‌کنند+فیلم

رئیس قوه قضائیه گفت: وقتی آژانس انرژی اتمی با دشمن همکاری می‌کند و به آنها اطلاعات می‌دهد طبیعی است که نمی‌تواند مثل قبل همکاری کند.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه در حاشیه تشییع شهدا و در گفت‌و‌گو با snntv اظهار داشت: مردم با این حضور پرشورخود اعلام می‌کند این خون‌ها در رسیدن به هدفمان تسریع ایجاد می‌کند.

وی افزود: این مردم حسینی هستند، ذلت نمی‌پذیرند و عزت خود را با هیچ چیز عوض نمی‌کنند.

اژه‌ای گفت: مطمئنا این رژیم صهیونیستی به همراه آمریکای جنایتکار از بین خواهند رفت و آنچه که باقی می‌ماند مردانگی است.

وی افزود: این مردم هم وطن پرست هستند، هم غیرت دارند، هم ایمان قوی دارند و هم عزت‌مند هستند.

وی در پایان گفت: وقتی آژانس انرژی اتمی با دشمن همکاری می‌کند و به آنها اطلاعات می‌دهد طبیعی است که نمی‌تواند مثل قبل همکاری کند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار