۴ هزار تن زردآلو روانه بازار چهارمحال و بختیاری میشود
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو روح الله سعيدی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: برداشت زردآلو از باغات آغاز گرديده است وپيش بينیمیشود تا پايان فصل برداشت بيش از ۴ هزار تن زردالو روانه بازار گردد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نحوه مصرف این محصول افزود: حدود ۷۰ درصد از زردآلوی برداشت شده بهصورت تازهخوری مصرف میشود و ۳۰ درصد باقیمانده در قالب خشکبار یا در صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار میگیرد.
سعیدی بیان کرد: در حال حاضر سطح زیرکشت زردآلو در این استان حدود ۸۰۰ هکتار است و میانگین برداشت از هر هکتار حدود ۶ تن برآورد میشود.
وی افزود: اجرای عملیاتهایی نظیر هرس اصولی، مدیریت کفباغ، کنترل علفهای هرز، تغذیه صحیح درختان و مبارزه با آفات و بیماریها در زمان مناسب، نقش مؤثری در بهبود عملکرد کمی و کیفی باغات دارد.
همچنین شیرانی مدیر باغبانی با بیان اینکه باغات زردآلوی استان تنوع ارقام بالایی دارند، گفت: ارقام «ملایری، آصفی، کتانی، جهانگیری، شکرپاره، تخمگردی و قیسی» از جمله گونههای زردآلو کشتشده در این استان هستند.
سمیرا بهامیر، مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان سامان نیز در پایان بیان کرد: در حال حاضر سطح زیرکشت زردآلو در این شهرستان حدود ۲۵۰ هکتار است و میانگین برداشت از هر هکتار حدود ۴ تن برآورد میشود.