آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۴۵۷

کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها در کشور

بر اساس داده‌ها و اطلاعات سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۹ تیر ۱۴۰۴ بارش‌ها نسبت به دوره بلندمدت ۴۰.۲درصد کاهش یافته است.
کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها در کشور

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مطابق اطلاعات پهنه‌ای بارش سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا ۹ تیر ۱۴۰۴ بالغ بر ۴۰.۲ درصد کاهش یافته است.

طبق روال ماه‌های اخیر سیستان و بلوچستان بیشترین کاهش بارش‌ها را داشته است؛ در بازه اشاره‌شده در این استان بارش‌ها نسبت به دوره بلندمدت ۷۷.۱ درصد کاهش یافته است.

در استان هرمزگان نیز بارش‌ها رشد منفی ۷۴.۴ درصدی داشته است، در کهگیلویه و بویراحمد نیز میزان کاهش بارش‌ها در مقایسه با دوره بلندمدت ۵۴.۵ درصد بوده است.

در استان‌های ساحلی دریای خزر یعنی گیلان، مازندران و گلستان کاهش بارش‌ها به‌ترتیب ۸.۳ درصد، ۵.۹ و ۳۶.۲ درصد بوده است.

در استان تهران نیز بارش‌ها از ۲۶۲.۲ میلی‌متر دوره بلندمدت با کاهش ۴۸.۴ درصدی به ۱۳۵.۲ میلی‌متر رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار