آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۶۱۸

بی اثر شدن تحریم‌ها با بومی‌سازی کنترل فوران دریایی

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: فناوری شبیه‌ساز بومی‌سازی‌شده حفاری و کنترل فوران دریایی قابل مقایسه با نمونه خارجی بوده و هدف از این شبیه سازی بی اثر کردن تحریم‌ها است.
بی اثر شدن تحریم‌ها با بومی‌سازی کنترل فوران دریایی

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، احمدرضا راستی مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران با تأکید بر اینکه فناوری شبیه‌ساز بومی‌سازی‌شده حفاری و کنترل فوران دریایی قابل مقایسه با نمونه خارجی است، بیان کرد: هدف از راه‌اندازی این شبیه‌ساز، آموزش، ارتقای آمادگی نیرو‌های حفاری، کاهش نیاز اعزام به مراکز آموزشی کنترل فوران چاه‌های نفت و گاز دریایی مراکز خارجی و بی‌اثر کردن تحریم‌ها است.

وی با اشاره به اینکه شرکت نفت فلات قاره ایران با همکاری شرکت ملی نفت، شبیه‌ساز پیشرفته حفاری و کنترل فوران چاه (Series-۵۰۰۰) را بومی‌سازی کرد، گفت: با مدیریت و نظارت امور فنی این شرکت و از سوی یک شرکت دانش‌بنیان داخلی این شبیه‌ساز بومی‌سازی و در پایگاه پشتیبانی منطقه عملیاتی کیش نصب و راه‌اندازی شد.

وی افزود: مرکز آموزش حفاری و کنترل فوران چاه‌های دریایی کیش، با همکاری کارشناسان این شرکت و با تمرکز بر پیشگیری و مداخله در بحران‌ها، به قطب آموزش تخصصی در حوزه حفاری دریایی تبدیل شده و آماده ارائه خدمات آموزشی به شرکت‌های نفتی اکتشافی و تولیدی، دکل‌داران، پیمانکاران خدمات فنی حفاری و مراکز علمی و دانشگاهی است.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران تصریح کرد: افزون بر شبیه‌ساز، بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، تجهیزات کنترل فوران چاه نیز با اقدام‌های انجام‌شده و تأمین بخشی از تجهیزات سامانه کنترل فوران چاه‌های نفتی و گازی دریایی در آینده نزدیک تکمیل و به‌صورت آماده‌باش برای موارد بحرانی مجهز و بهره‌برداری خواهد شد.

راستی از زحمات و تلاش‌های مدیریت‌های امور فنی، منابع انسانی و منطقه عملیاتی کیش که در استقرار سامانه شبیه‌ساز و آموزش‌های برنامه‌ریزی‌شده همکاری داشته‌اند قدردانی کرد و گفت: امیدواریم به‌زودی از سامانه کنترل فوران نیز رونمایی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار