آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۸۶۱

محکومیت ۲ هزار و ۴۲۵ میلیارد ریالی یک صرافی متخلف از سوی تعزیرات

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت ۲ هزار و ۴۲۵ میلیارد ریالی صراف متخلف خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید یاسر رایگانی گفت: پرونده واحد صرافی برای ورود، خروج و خرید، فروش و صدور حواله ارزی بدون رعایت ضوابط تعیینی از سوی دولت و نداشتن مجوز‌های لازم از سوی بانک مرکزی ۹ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۱۵۰ دلار به ارزش ۲ هزار و ۴۲۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال به صورت معاملات صوری و بدون ارائه فاکتور در شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان چالدران رسیدگی شد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، تخلف انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۲ هزار و ۴۲۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی ارز محکوم کرد.

رایگانی گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) شهرستان چالدران گزارش تخلف را در بازرسی از اسناد و مدارک یک واحد صرافی کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار