آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۱۵۸

مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

یک مسئول صنفی گفت: شرکت پشتیبانی امور دام از زیرمجموعه‌های وزارت جهاد کشاورزی مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ را دریافت کرده که نخستین مرحله آن روز گذشته آغاز شد.
مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته ۱۶ تیر ۱۴۰۴ شرکت پشتیبانی امور دام با توجه به اهمیت موضوع ذخایر استراتژیک کالا‌های اساسی از جمله تخم مرغ با توجه به مازاد تولید کشور در کنار اتحادیه مرکزی مرغداران میهن مرغ تخم‌گذار خرید حمایتی را آغاز کرد.

حمیدرضا کاشانی، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران میهن مرغ تخم‌گذار کشور در این خصوص گفت: شرکت پشتیبانی امور دام از زیرمجموعه‌های وزارت جهاد کشاورزی مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم مرغ را دریافت کرده که نخستین مرحله آن روز گذشته آغاز شد.

وی افزود: نرخ خرید در مرحله نخست به ازای هر کیلو گرم ۶۱ هزار تومان است که امیدواریم با توجه به قیمت تمام شده این محصول پروتئینی در مرغداری‌ها در مرحله‌های بعدی کم کم به قیمت واقعی ۷۴ هزار تومان نزدیک شود.

این مسئول صنفی یادآور شد: از ابتدای سال تا کنون اتحادیه ۱۲ هزار تن تخم مرغ خرید حمایتی کرده تا قیمت در بازار به نرخ واقعی نزدیک شود. این خرید از سوی اتحادیه دارای محدودیت نبوده و برای ثبات بازار ادامه خواهد داشت.

تولید مطلوب تخم مرغ در کشور

کاشانی درباره افزایش تولید در شرایط فعلی عنوان کرد: وضعیت تولید تخم مرغ در کشور مطلوب است و اگر تولید فعلی پایدار باشد در نیمه دوم سال که مصرف افزایش پیدا می‌کند نیاز به تولید بیشتر یا واردات نیست.

وی در خصوص قیمت تخم مرغ هم گفت: قیمت تمام شده به ازای هر کیلو گرم ۷۴ هزار تومان درب مرغداری بوده، اما نرخ مصوب امسال ۶۱ هزار تومان تعیین شده است.

تداوم صادرات

رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران میهن مرغ تخم‌گذار کشور با بیان این که صادرات نیز تداوم دارد، گفت: از ابتدای سال تا کنون ۳۰ هزار تن تخم مرغ از کشور صادر شده است.

کاشانی اضافه کرد: معمولاً ماهانه بین ۱۰ تا ۱۲ هزار تن تخم مرغ از ایران به کشور‌های حاشیه خلیج فارس، عراق، سودان، افغانستان و پاکستان صادر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار