آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۷۸۴

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات از مردم ۳ استان برای شرکت در راهپیمایی انزجار از رژیم صهیونیستی

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای از مردم استان‌های چهارمحال و بختیاری، گیلان و مرکزی دعوت کرد تا با حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر ۲۰ تیر همراه با همه آزادگان جهان، بار دیگر بر حمایت قاطع از آرمان فلسطین، حق مقاومت و وحدت امت اسلامی در برابر نقشه‌های شوم منطقه‌ای، تأکید نمایند.
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات از مردم ۳ استان برای شرکت در راهپیمایی انزجار از رژیم صهیونیستی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ، متن اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

 «حضور حماسی و انقلابی و پرشورتر از همیشه مردم بزرگ ایران در بزرگداشت تاسوعا و عاشورای حسینی نویدبخش استمرار انسجام اجتماعی روزهای دفاع مقدس ۱۲ روزه بود و اکنون شرایط خطیر کشور عزیزمان ایران ایجاب می کند که حضورهای مردمی با قوت استمرار یابد. در شرایطی که هنوز صدای انفجارها و فریاد کودکان زیر آوار مدارس و اردوگاه‌های غزه خاموش نشده و زخم‌های عمیق نسل‌کشی سیستماتیک در ذهن و پیکر ستمدیدگان التیام نیافته، رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمایت آشکار ایالات متحده و سکوت برخی از حکام عربی، پروژه‌ای جدید را برای استمرار و تعمیق سلطه با نام فریبنده «سپر ابراهیم» بر منطقه طراحی کرده که در ذات خود تکرار و بازتولید راهبرد خشونت‌محور و استعماری پیشین در قالبی پیچیده‌تر است.

این نقشه در حقیقت معماری جدید برای مهار و انزوای جغرافیای مقاومت، تضعیف استقلال سیاسی و انتقال جمعیت در قالب یک معامله واحد است که در تمام جبهه‌ها با ترکیبی از ابزارهای قدیمی محاصره و تجاوز نظامی و شیوه‌های نوین نظارت دیجیتال، مهندسی حکمرانی، تحریم اقتصادی و دیپلماسی گروگان‌محور برای بازترسیم ژئوپلتیک منطقه به سود پروژه صهیونیستی اما بر ویرانه‌های غزه، بیروت و سوریه است. شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر این راهبرد شیطانی، از ملت مؤمن، انقلابی و آگاه ایران اسلامی در استان‌های چهارمحال و بختیاری، گیلان  و مرکزی دعوت می‌نماید تا در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر که ۲۰ تیر ۱۴۰۴ برگزار می شود؛ شرکت نمایند و صدای اعتراض خود را نسبت به سناریوی جدید سلطه‌طلبی صهیونیستی بلند کرده و همراه با همه آزادگان جهان، بار دیگر بر حمایت قاطع از آرمان فلسطین، حق مقاومت و وحدت امت اسلامی در برابر نقشه‌های شوم منطقه‌ای تأکید ورزند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار