
۳۳۶ تاییدیه ایمنی آسانسور در قزوین صادر شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، میترا عقیلی اظهار کرد: صدور پروانه پایان کار از سوی شهرداریها برای تمامی ساختمانهای دارای آسانسور، به اخذ گواهینامه تاییدیه ایمنی و عملکرد آسانسور از ادارهکل استاندارد استان بستگی دارد و این تاییدیهها به مدت یک سال اعتبار خواهند داشت.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت و اطمینان از ایمنی آسانسور، این امر ضروری است که تاییدیه ایمنی به صورت ادواری توسط مدیران و مالکان ساختمانها دریافت شود.
عقیلی تصریح کرد: بیمهنامه برای آسانسورهایی که فاقد تاییدیه ایمنی معتبر هستند، هیچگونه اعتبار حقوقی نداشته و تنها در صورت دریافت تاییدیه اولیه یا ادواری ایمنی برای آسانسور به مدت یک سال اعتبار و سرویس و نگهداری منظم و اصولی توسط شرکت عرضه کننده آسانسور ضرورت دارد، براساس قانون پس از یک سال مالکان آسانسورها باید نسبت به اخذ گواهی ادواری اقدام و در طول سال نیز الزامات و شرایط استاندارد را حفظ کنند.
به گفته این مسئول، در صورت عدم انجام بازرسی ادواری سالانه، مسوولیت حوادث و سوانح احتمالی به عهده مالکان، مدیران ساختمان و شرکت طرف قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور مربوطه خواهد بود.
این مقام مسئول افزود: شهروندان، مالکان، مهندسان و انبوهسازان به منظور رعایت الزامات فنی، تامین ایمنی تجهیزات نصب شده و پیشگیری از بروز اشکال در فرآیند صدور پایان کار ساختمان، بایستی تنها با شرکتهای دارای پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور، صادره از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قرارداد منعقد کنند.
مدیرکل استاندارد قزوین خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند جهت اطمینان و اطلاع از وضعیت مدت اعتبار تاییدیه ایمنی آسانسور، کد ۱۰ رقمی نصب شده در داخل کابین آسانسور را به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کرده و همچنین میتوانند شکایت خود را از طریق سامانه "مردم دار" به نشانی۱۵۱۷.inso.ir و سامانه تلفنی ۱۵۱۷ ثبت و پیگیری کنند.