بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید در جنوب شرق کشور
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از آمادهباش کامل تیمهای امدادی و عملیاتی جمعیت هلال احمر در ۴ استان جنوبی کشور خبر داد و از مردم خواست هشدارها را جدی بگیرند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن کبادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات با اعلام اینکه استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و فارس طی روزهای جمعه و شنبه درگیر ناپایداریهای جوی خواهند بود، گفت: به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی کشور و بر اساس پیشبینیهای انجام شده، وقوع رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید در این مناطق محتمل است که میتواند موجب جاری شدن روانآب و سیلابهای محلی شود.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آمادهباش تیمهای عملیاتی از هموطنان ساکن یا مسافر در این استانها درخواست کرد از اتراق در حریم رودخانهها، مسیلها و مناطق کوهستانی بهطور جدی خودداری کنند و در صورت مواجهه با هرگونه وضعیت اضطراری، با شماره ۱۱۲ ندای امداد جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.