
جزئیات آتشسوزی صبح امروز در فروشگاه کفش در خیابان دماوند

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، درباره حادثه صبح امروز گفت: ساعت ۹:۳۷ دقیقه صبح، وقوع یک مورد آتشسوزی در یک فروشگاه کفش در خیابان دماوند، زیر پل روشندلان، به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله ۵ ایستگاه آتشنشانی به همراه خودروهای پشتیبانی، از جمله خودروی حامل تجهیزات تنفسی و نردبان هیدرولیکی، به محل حادثه اعزام شدند. نخستین گروه آتشنشانان ظرف مدت ۳ دقیقه به محل رسیدند.
ملکی با اشاره به محل وقوع حادثه اظهار کرد: محل آتشسوزی یک ساختمان چهار طبقه بود. طبقه همکف این ساختمان بهعنوان فروشگاه کفش و طبقه اول نیز بهعنوان انبار کفش مورد استفاده قرار میگرفت که هر دو طبقه، به وسعتی حدود ۲۰۰ متر، دچار حریق شده بودند. این دو طبقه به طور کامل شعلهور شده و دود بسیار زیادی از همان دقایق ابتدایی به آسمان متصاعد میشد.
وی ادامه داد: طبقات بالایی ساختمان شامل واحدهای اداری بود که با تلاش آتشنشانان، از سرایت آتش به آنها جلوگیری به عمل آمد. تعدادی از افرادی که در ابتدا در داخل ساختمان گرفتار شده بودند، با کمک نیروهای عملیاتی آتشنشانی، به سلامت از محل خارج شدند.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تأکید کرد: خوشبختانه در این حادثه موردی از مصدومیت یا تلفات جانی گزارش نشده است. در حال حاضر، آتش در مرحله شعلهزنی اولیه مهار شده و کاملاً تحت کنترل است. از گسترش حریق به اطراف جلوگیری شده و نیروها مشغول لکهگیری و ایمنسازی نهایی محل حادثه هستند.
ملکی در پایان خاطرنشان کرد: پس از اتمام عملیات ایمنسازی، محل جهت بررسیهای بیشتر به کارشناسان مربوطه تحویل داده خواهد شد.