کد خبر:۱۲۸۴۱۸
اخبار جشنواره فيلم پليس/
مهدي كرمپور: پليس از سينما به صورت هدفمند استفاده كند
يك كارگردان سينما گفت: سينما رسانهاي براي حل معضلات گوناگون اجتماعي و فرهنگي بوده و با توجه به رويكرد پليس به اين موضوع ميتوان از اين رسانه به صورت هدفمند استفاده كرد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، مهدي کرمپور گفت: پليس براي برقراري امنيت در جامعه ميتواند از سينما ياري جويد، نيروي انتظامي براي جلوگيري از وقوع جرم در جامعه نيز ميتواند از فرهنگسازي به جاي حركتهاي قهري استفاده كند و اگر اين فرهنگ به استراتژي تبديل شود به طور حتم تاثيرگذاري بيشتري خواهد داشت.
كارگردان فيلم «چه كسي امير را كشت؟» در ادامه بيان داشت: با درك واقعي كه نيروي انتظامي نسبت به هنرمندان و همچنين سينماگران دارد، بسياري از مشكلات و معضلات اجتماعي را ميتوان حل كرد.
این مستندساز در ادامه يادآور شد: براي حل کردن معضلات اجتماعي بايد از دستورالعملهاي دستوري در عرصه فرهنگ پرهيز كرد و ناجا با اعتماد بيشتر به هنرمندان ميتواند از فرهنگ و به خصوص هنر استفاده بهينه و لازم را داشته باشد.
كرمپور در ادامه به برگزاري جشنواره فيلم پليس اشاره كرد و خاطرنشان كرد: ناجا با دادن مشاوره و اختيارات به هنرمند در عرصه فرهنگي ميتواند يك حامي بزرگ باشد و اگر پليس در اين عرصه بخواهد به صورت مستقیم وارد شود مسلما به اهداف خود از طريق برگزاري جشنواره فيلم پليس نخواهد رسيد.
وي گفت: امروزه ثابت شده كه سينما قويترين رسانه براي انعكاس معضلات اجتماعي، سياسي و فرهنگي است. با توجه به رويكرد پليس به اين امر ميتوان از اين رسانه به صورت هدفمند استفاده كرد و خارج از هر بخشنامه دستوري ميتوان تعامل ميان مردم و پلیس را در یک اثر سینمایی افزايش داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰