آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۱۸۷

جاسازی هروئین در چمدان/ دستگیری متهم توسط مأموران پلیس راه‌آهن تهران

فرمانده پلیس راه آهن کشور از کشف محموله هروئین که به طرز ماهرانه‌ای در چمدان جاسازی شده بود، خبر داد و گفت: متهم توسط این پلیس دستگیر شده است.
جاسازی هروئین در چمدان/ دستگیری متهم توسط مأموران پلیس راه‌آهن تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ جمشید محبت‌خانی از کشف ۷ کیلوگرم مواد مخدر از نوع هروئین توسط مأموران پلیس راه آهن تهران خبر داد.

فرمانده پلیس راه آهن کشور گفت: در پی اجرای طرح‌های کنترلی و ارتقاء امنیت در خطوط حمل و نقل ریلی، مأموران پلیس راه آهن در تهران به واسطه اقدامات اطلاعاتی و اشراف میدانی، به یکی از مسافران مشکوک شده و پس از بازرسی دقیق از وسایل وی، موفق به کشف مقدار ۷ کیلوگرم هروئین که به طرز ماهرانه‌ای در چمدان جاسازی شده بود، شدند.

فرمانده پلیس راه آهن کشور افزود: در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ محبت‌خانی در پایان با تأکید بر استمرار اقدامات کنترلی در ایستگاه‌های راه آهن سراسر کشور، خاطرنشان کرد: پلیس با اشراف کامل اطلاعاتی و تعامل با دستگاه‌های امنیتی و انتظامی، اجازه نخواهد داد سوداگران مرگ از بستر حمل و نقل ریلی برای فعالیت‌های مجرمانه استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار