کد خبر:۱۲۸۷۰۷
انعقاد تفاهم نامه معاونت امورفرهنگي ارشاد با سپاه پاسداران انقلاب اسلامي
معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از انعقاد تفاهم نامه بين اين معاونت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي خبر داد و گفت: اميدوارم اين تفاهم نامه هر چه سريعتر جنبه اجرايي و عملياتي به خود بگيرد.
به گزارش گروه فرهنگي خبرگزاري دانشجو، بهمن دري گفت: حمايت از برپايي همايش پاسداران اهالي قلم و تجهيز هزار باب كتابخانه عمومي تحت پوشش سپاه به كتاب با موضوعات مختلف با اعتباري بالغ بر 5 ميليارد ريال از مهمترين مفاد اين تفاهم نامه است.
وي افزود: اختصاص بن كارت خريد كتاب به اهالي قلم سپاه با تخفيف 50 درصدي تا سقف يك ميليارد ريال و خريد آثار برگزيده نوسيندگان و شاعران سپاه از ديگر حمايت هاي است كه در اين تفاهم نامه به آن پرداخته شده است.
معاون امور فرهنگي وزير ارشاد همچنين از حمايت مجموعه اش براي راه اندازي كانون پاسداران اهل قلم خبر داد و گفت: از برگزاري نمايشگاههاي فرهنگي سپاه در مناسبتهاي مختلف نيز حمايت ويژه اي خواهيم داشت.
دري تصريح كرد: برنامه اي را در دستور كار معاونت فرهنگي قرار داده ايم تا به مطالعه مفيد در اقشار مختلف جامعه بيانجامد.
وي در تشريح اين برنامه گفت: برگزاري مسابقات كتابخواني در سطوح مختلف و كتابهاي ارزشمند ومناسب به منظور جريان سازي هدفمند در ارتقا مطالعه مفيد از اولويت هاي معاونت فرهنگي در سال جاري بشمار مي رود.
بهمن دري همچنين از آمادگي اين معاونت براي انعقاد اينگونه تفاهم نامه ها با ساير نهاد ها و ارگانهاي دولتي و خصوصي خبر داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰