آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۷۲۴

آماده سازی ۴۲ مکان برای اسکان زائران اربعین در اندیمشک

مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اندیمشک گفت: ۴۲ مکان شامل ۳۰ مسجد و حسینیه، ۱۰ مدرسه و ۲ سالن ورزشی سرپوشیده برای اسکان زائران اربعین در این شهرستان آماده و تجهیز شده است.

آماده سازی ۴۲ مکان برای اسکان زائران اربعین در اندیمشک

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا چشم‌روشن روز چهارشنبه در نشست هماهنگی ستاد اربعین اندیمشک که در سالن نشست‌های فرمانداری این شهرستان برگزار شد، بیان کرد: تمام مساجد مسیر عبور زائران اربعین در این شهرستان با هماهنگی‌های انجام شده، آمادگی لازم برای اسکان زائران را دارند.

وی با بیان اینکه مردم، خادمان زائران و موکب‌های اربعین اندیمشک بی صبرانه منتظر میزبانی از زائران هستند، افزود: موکب‌های این شهرستان تا دهم مردادماه مستقر و از روز شنبه یازدهم مرداد ماه ارایه خدمات به زائران آغاز می‌شود.

دبیر ستاد اربعین اندیمشک گفت: اندیمشک به عنوان گلوگاه و ورودی خوزستان در روز‌های اربعین میزبان خیل عظیمی از زائران اربعین است که انتظار می‌رود مسوولان استان با پشتیبانی خود به این شهرستان کمک کنند.

وی با بیان اینکه هماهنگی‌های لازم برای میزبانی شایسته از زائران در اندیمشک انجام شده است، افزود: مسایل و عملکرد ستاد اربعین و موکب‌های اندیمشک در سال‌های گذشته ارزیابی و نقاط قوت و ضعف‌ها جمع بندی شده و حل نواقص و مشکلات در دستور کار قرار گرفته است.

استقرار داروخانه شبانه روزی هلال احمر در اندیمشک ضروری است

فرماندار اندیمشک نیز در این نشست با تجلیل از خدمات خالصانه موکب‌های اندیمشک گفت: شور و اشتیاق در این شهرستان برای برگزاری اربعین و خدمت به زائران در کشور کم نظیر است.

علیرضا گوروئی ادامه داد: ۱۰ کمیته از جمله کمیته‌های اسکان و تغذیه، مشارکت‌های مردمی، زیرساخت، حمل و نقل، فرهنگی و اطلاع رسانی، بهداشت، امداد و نجات و همچنین امنیتی و انتظامی ذیل ستاد اربعین در شهرستان تشکیل شده است.

وی تقسیم کار و ارایه خدمات تخصصی به زائران را مورد تاکید قرار داد و افزود: هماهنگی‌های لازم در اندیمشک انجام شده و آمادگی کامل برای میزبانی شایسته از زائران اربعین در این شهرستان ایجاد شده است.

فرماندار اندیمشک، اربعین را یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری مذهبی دانست و گفت: اربعین و حضور صد‌ها هزار زائر از سراسر کشور به اندیمشک، فرصت طلایی برای معرفی ظرفیت‌های این شهرستان را فراهم می‌کند که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.

وی کار فرهنگی مسنجم با توجه به شرایط خاص منطقه را ضروری دانست و افزود: با توجه به قرار گرفتن اندیمشک در مسیر ورودی خوزستان، کیفیت خدمات به زائران در این شهرستان اهمیت ویژه‌ای دارد که باید دستگاه‌های استانی به اندیمشک در این روز‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند.

گوروئی بیان کرد: اندیمشک در ایام اربعین به چند برابر جمعیت خود خدمات ارایه می‌کند که استقرار داروخانه شبانه روزی و آمبولانس هلال احمر در اندیمشک ضروری است.

به گزارش ایرنا، مرکز اصلی استقرار مواکب اندیمشک شهدای گمنام است و در کنار موکب‌های مرکزی شهدای گمنام در ورودی شهرستان از عوارضی پل زال تا خروجی اندیمشک در شهرک شهیدمدنی موکب‌های متعددی برای ارایه خدمت به زائران اربعین ایجاد می‌شود.

اندیمشک در مسیر اصلی سه مرز اربعین حسینی قرار دارد و این موقعیت خاص جغرافیایی موجب شده تا این شهرستان ظرفیت‌های کم نظیری برای خدمت به زائران اربعین داشته باشد.

پیش‌بینی می‌شود امسال ۲ میلیون زائر داخلی و خارجی اربعین در اندیمشک حضور یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار