آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۵۴۷

رقابت ۳۵۰ نفر در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن کریم در اصفهان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان اعلام کرد که بیش از ۳۵۰ نفر در مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم رقابت می‌کنند.
رقابت ۳۵۰ نفر در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن کریم در اصفهان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان اظهار داشت که بیش از ۳۵۰ نفر در مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم رقابت می‌کنند.

وی افزود که این مسابقات در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه ۸ و ۹ مردادماه ویژه خواهران و روز جمعه ۱۰ مردادماه ویژه برادران برگزار خواهد شد.

شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلف قرآنی از جمله حفظ، قرائت، تفسیر و ترتیل با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

این مسابقات با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های قرآنی برگزار می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان تأکید کرد که این مسابقات فرصتی برای شناسایی و پرورش استعداد‌های قرآنی در استان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار