آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۹۲۴
در گفت‌و‌گو با SNNTV

جنگ، هیئت‌ها را به سنگر همبستگی ملی تبدیل کرد

کارگردان مستند «ایران حسین» گفت: جنگ اخیر، هیئت‌های مذهبی را به صحنه‌ای بی‌سابقه از وحدت، شور انقلابی و حمایت از جبهه مقاومت تبدیل کرد؛ حتی منتقدان سابق، امروز پرچمدار دفاع از آرمان‌های امام حسین (ع) و رهبری شده‌اند.
جنگ، هیئت‌ها را به سنگر همبستگی ملی تبدیل کرد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سید عباس حسینی کارگردان مجموعه مستند ایران حسین در مورد شکل‌گیری ایده مستند به خبرنگار خبرگزاری دانشجو اشاره کرده و گفت: این مستند از دل جنگ متولد شد. قسمت‌های اول را هنگام بمباران‌ها فیلمبرداری کردیم. سوژه اصلی ما، پیوند بین روحیه عاشورایی مردم، به‌ویژه در هیئت‌ها، با واقعیت جنگ و مقاومت بود. مردم در سایه موشک‌ها، با آرامش و حتی شوخی به زندگی و آماده‌سازی هیئت‌ها ادامه می‌دادند. انگار صدا‌های پدافند و انفجار، برایشان یادآور نبرد کربلا بود.

تحول در هیئت‌ها؛ از تفکیک تا اتحاد

حسینی از شور بی‌نظیر و وحدت کلمه در فضای هیئت‌ها گفته و ادامه داد: هیئت‌ها امسال پرشورتر از هر سال گذشته بودند. جالب‌تر اینکه، حتی افرادی که پیش‌تر خود را از فضای انقلاب و رهبری جدا می‌کردند و شعار «هیئت بی‌سیاست» می‌دادند، امروز یکصدا از مقام معظم رهبری و مبارزه با صهیونیسم و دفاع از وطن حرف می‌زدند!

در یکی از مصاحبه‌ها، فردی که سابقاً تفکرات انقلابی را به تمسخر می‌گرفت، خطاب به دوربین گفت: "مقتدای من رهبر معظم انقلاب است. " این تحول، حاصل همان "همبستگی پنهان الهی" بود که جنگ ایجاد کرد.

همان‌طور که امام موسی صدر گفت: حسینیه را حسینیه نمی‌دانم مگر آنکه دلاورانی را برای نبرد با دشمن اسرائیلی فارغ التحصیل کند. جنگ ثابت کرد این شعار امروز در دل هیئت‌ها زنده است.

عاشورا در دل جنگ

کارگردان مستند ایران حسین با اشاره به صحنه‌هایی از آن درباره مواجه مردم با جنگ گفت: مردم صحنه‌های جنگ را مستقیماً با کربلا تطبیق می‌دادند. یکی از بچه‌های هیئت در اوج بمباران به من گفت: داریم می‌بینیم لشکر یزید چطور به خیمه‌ها حمله می‌کرد. این فضا، حرارت عاشورا را برای مردم ملموس‌تر از همیشه کرد.

ساختار مستند و ادامه‌ی مسیر

سید عباس حسینی درباره مجموعه مستند «ایران حسین» گفت: این مجموعه مستند شامل ۱۰ قسمت است. یکی از قسمت‌های آن اختصاص دارد به آستانه اشرفیه و محل شهادت دانشمند هسته‌ای و خانواده‌اش و در قسمتی نیز قرار است فضای موکبی در نزدیکی سایت هسته‌ای فوردو را به تصویر بکشیم. به نظر من این موکب نزدیک‌ترین خیمه سیدالشهدا (ع) به میدان نبرد با استکبار است.

در پایان، حسینی جنگ اخیر را عامل شکل‌گیری یک تحول معنوی عمیق دانست و گفت: هیئت‌های مذهبی، با حرارت عاشورایی‌شان به خط مقدم همبستگی ملی پیوسته‌اند. مستند «ایران حسین» روایت همین پیوند ناگسستنی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار