آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۱۱۸
در مجلس در نطق میان دستور؛

راستینه: با آمریکا و اروپا مذاکره نخواهیم کرد مگر آنکه کشتار و محاصره غذایی مردم غزه برداشته شود + فیلم

نماینده مردم شهرکرد گفت: با آمریکا و اروپا مذاکره نخواهیم کرد مگر آنکه کشتار و محاصره غذایی مردم غزه برداشته شود.

راستینه: با آمریکا و اروپا مذاکره نخواهیم کرد مگر آنکه کشتار و محاصره غذایی مردم غزه برداشته شود + فیلم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، راستینه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس در نطق میان دستور گفت: اگر آمریکا را کدخدا دانستید و آب خوردن را هم به رضایت او گره زدید و فریاد‌های استمداد زن و کودک مظلوم غزه را نشنیدید دیگر نه تدابیرتان تحت الطاف الهی است و نه عمل‌تان گره گشای مشکلات یک ملت توحیدی است.

وی افزود: فریاد برآرید که با آمریکا و اروپای هم پیاله نتانیاهوی جنایتکار مذاکره نخواهیم کرد مگر آنکه کشتار مردم مظلوم غزه و محاصره غذایی مردم مظلوم غزه برداشته شود؛ بگذارید دنیا یک بار دیگر صدای انقلاب شما را بشنود آنگونه که از یمن می‌شنود.

راستینه ادامه داد: یکی می‌گوید ما به دنبال محو اسرائیل نیستیم و دیگری از شیطان استمداد صلح در منطقه را می‌طلبد؛ همه بدانند ما بر عهد انقلابی مان با امام مان هستیم. امروز هر ایرانی خود را یک سلامی باقری حاجی زاده و یک رشید می‌داند همه متحد شده‌ایم؛ همه هم قسم هستیم تا سپاه ۹۰ میلیونی را تشکیل دهیم؛ ما انتقام بزرگ خواهیم گرفت و لشکر بزرگ فتح قدس را راه اندازیم.

 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار