آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۳۴۶۱

زائران از سایر مرزها غیر از مهران استفاده کنند

ستاد مرکزی اربعین در اطلاعیه شماره ۸ تاکید کرد: با توجه به حضور تعداد کثیری از هموطنان در مرز مهران، زائران گرامی از مرزهای دیگر تردد کنند.
زائران از سایر مرزها غیر از مهران استفاده کنند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ستاد مرکزی اربعین در اطلاعیه شماره ۸ تاکید کرد: با توجه به حضور تعداد کثیری از هموطنان در مرز مهران، زائران گرامی از مرزهای دیگر تردد نمایند.

متن اطلاعیه شماره ۸ ستاد مرکزی اربعین به این شرح است:
 
به اطلاع ملت عزیز و محبان اهل بیت(علیهم السلام) و تمامی متقاضیان سفر اربعین حسینی می‌رساند:۱- با توجه به حضور تعداد کثیری از هموطنان در مرز مهران، به کلیه زائران گرامی اربعین توصیه می‌گردد حتی المقدور از مرز‌های دیگر تردد نمایند و از حضور در مرز مهران خودداری نمایند.۲- مجدداً یادآوری می‌شود؛ با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، محلی در عمود شماره ۶۰ (کربلا به بغداد)، برای سوار و پیاده شدن زوار عبوری از مرز‌های خسروی، تمرچین و باشماق در نظر گرفته شده است و زائران گرامی می‌توانند جهت برگشت به مرز‌های کشور به محل مذکور مراجعه نمایند.
 
۳- با توجه به افزایش زائرین در حال برگشت، پویش نذر سفر از سوی عزیزانی که با خودرو شخصی به مرز‌ها عزیمت نموده بودند مورد توجه قرار دهید.۴- توصیه می‌گردد؛ زائرین گرامی که قصد سفر به کشور عراق را دارند، سفر خود را به روز‌های پایانی مراسم اربعین موکول ننمایند.۵- به تمام زائران گرامی اکیداً توصیه می‌گردد ارز مازاد (بر ۲۰۰ هزار دینار) خود را حتماً از مکان‌های معتبر تهیه نموده و از مراجعه به افراد متفرقه جداً خودداری نمایند.۶- به اطلاع می‌رساند برای استراحت زائرین در مرز‌های اربعینی کشور پیش‌بینی استراحتگاه شده است، لذا توصیه می‌گردد زوار عزیز قبل از رانندگی و در صورت نیاز، حتماً استراحت لازم را در نظر داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار