آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۹۱۱۶

بهبود شاخص فضای کسب‌وکار استان بوشهر به جایگاه ۱۱ کشور

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: شاخص بهبود فضای کسب‌وکار استان بوشهر در دولت چهاردهم با صعود هفت پله‌ای، از رتبه ۱۸ به جایگاه ۱۱ کشور ارتقا یافت.
بهبود شاخص فضای کسب‌وکار استان بوشهر به جایگاه ۱۱ کشور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رسول رستمی معاون اقتصادی استاندار بوشهر روز پنجشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: بر اساس آخرین پایش ملی که در بهار امسال از سوی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران انجام شد، استان بوشهر شاهد جهش قابل‌توجهی در شاخص‌های فضای کسب‌وکار بوده است.

وی یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های دولت چهاردهم را تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های اقتصادی دانست و اظهار کرد: در این چارچوب، موانع‌زدایی، تسریع فرآیند‌های صدور مجوز، تأمین مالی و تقویت زیرساخت‌های تولید از اولویت‌های اصلی حوزه اقتصادی در دولت وفاق ملی است.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به عملکرد سامانه زمین و مسکن گفت: از زمان راه‌اندازی این سامانه تاکنون بیش از ۶۲ هزار استعلام به صورت الکترونیک انجام شده که ۹۷ درصد آنها پاسخ داده شده است.

وی یادآورشد: همچنین زمان پاسخگویی استعلامات از ۲۶۰ روز در سال‌های گذشته به ۱۱ روز کاهش یافته که بیانگر تحولی جدی در تسهیل امور اداری و صدور مجوز‌های کسب‌وکار است.

رستمی ارتقای رتبه استان را حاصل هم‌افزایی دولت، بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد و افزود: بهبود فضای کسب‌وکار بستر اصلی رونق تولید و جذب سرمایه‌گذاری است و با تداوم این روند، شاهد جهش‌های بیشتری در شاخص‌های اقتصادی خواهیم بود.

وی نقش محوری بخش خصوصی را یادآور شد و گفت: تجربه نشان داده هرجا دولت نقش تسهیلگر داشته و بخش خصوصی میدان‌دار بوده، نتایج مثبت و ملموسی به‌دست آمده است؛ از این رو تداوم این مسیر و رفع موانع باقی‌مانده در دستور کار اصلی استان قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار