مشکل ۳۰ ساله هزاران ساکن فازدو شهرک خاوران تبریز رفع شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۲۰۴۳
استاندار آذربایجان شرقی:

مشکل ۳۰ ساله هزاران ساکن فازدو شهرک خاوران تبریز رفع شد

بهرام سرمست گفت: الحاق فاز ۲ خاوران به شهر تبریز بر اساس مصوبه امروز شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تصویب و مقرر شد مجددا به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال شود.

مشکل ۳۰ ساله هزاران ساکن فازدو شهرک خاوران تبریز رفع شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهرام سرمست روز شنبه در حاشیه ششمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: مصوبه تعیین تکلیف این اراضی در ۲۹ بهمن سال گذشته به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی رسید و مقرر شد در استان هم این مصوبه مراحل لازم را طی کند که از جمله مهم‌ترین مراحل، الحاق فاز ۲ خاوران به شهر تبریز بود.

وی افزود: بحث کمیسیون ماده پنج هم که در معاونت عمرانی تصویب شده بود، امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تصویب و مقرر شد مجددا به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال شود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در نهایت این مصوبه با توجه به اهمیتی که داشت، امروز با رای ۱۰۰ درصدی اعضا تصویب شد و قرار است به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال شود.

سرمست ادامه داد: اداره کل راه و شهرسازی و معاونت عمرانی استانداری مکلف هستند این مصوبه را پیگیری کنند تا بتوان برای مالکان اراضی فاز ۲ خاوران خبر‌های خوش‌تری بدهیم.

وی تاکید کرد: در جلسه امروز شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که با حضور اعضا و نمایندگان ناظر برگزار شد، در مجموع ۵۰ مصوبه به تصویب اعضا رسید.

وی افزود: هفت مورد از این مصوبات در ارتباط با توزیع اعتبارات و تسهیلات، ۲ مورد در رابطه با واگذاری اماکن دولتی به دهیاری‌ها و بخشداری‌ها و ۴۱ مورد نیز مصوبات کارگروه زیربنایی بود که در کمیته‌های کارشناسی به تصویب رسیده بود و در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان نیز به تصویب رسید.


بیشتر بخوانید:

تعیین تکلیف اراضی فاز دو خاوران در چه مرحله‌ای است؟

وعده تازه وزارت راه به مالکان فاز ۲ خاوران؛ گره کور زمین‌ها تا پایان سال باز می‌شود؟

مالکان فاز ۲ خاوران تبریز مقابل نهاد ریاست جمهوری تجمع کردند/مسئولین راه شهرسازی به دنبال حل مشکل نیستند!

پربازدیدترین آخرین اخبار