مركز نشر دانشگاه هرمزگان 16 کتاب در نوبت چاپ دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۳۵۲

مركز نشر دانشگاه هرمزگان 16 کتاب در نوبت چاپ دارد

مسئول مركز نشر دانشگاه هرمزگان گفت: اين مركز در حال حاضر 16 کتاب در نوبت چاپ و 17 کتاب در دست داوري دارد.
منصور لوايي در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در بندرعباس با اعلام اين مطلب كه انتشارات دانشگاه هرمزگان جز ناشران موفق و مطرح وزارت علوم است، افزود: 5 کتاب در مرحله درخواست برای طرح در کمیته کتاب می باشد.
 
وي تصريح كرد: در حال حاضر اين مرکز تاکنون بیش از 216 عنوان کتاب چاپ اول و حدود 45 مورد چاپ دوم و 12 مورد چابهای متعدد داشته است.
 
مسئول مركز نشر دانشگاه هرمزگان بيان داشت:‌ بطور کلی مرکز نشر جزء مراکز نشر دانشگاهی می باشد که تابع مصوبات وزارت علوم و زیر نظر شورای انتشارات (کمیته کتاب) فعالیت می کند.
 
لوايي با اشاره به اينكه اهمیت مراکز نشر دانشگاهی به فرآیند داوری کتاب و ارزیابی های علمی محتوای ویرایشی است، خاطرنشان كرد:‌ بطور متوسط انتشارات دانشگاه هرمزگان در طول سال میان 14 تا 18 درخواست چاپ کتاب دریافت می کند و میانگین چاپ کتاب در طول سال تحصیلی بین 17 تا 20 عنوان کتاب می باشد .
 
به گفته وي انتشارات دانشگاه هرمزگان جز ناشران موفق و مطرح وزارت علوم است و در سالهای اخیر همواره در گروه (الف)  ناشران کشور بوده است و در سال 78 به عنوان ناشر برگزیده کشور شناخته شد و از دست رئیس جمهور وقت نيز دیپلم افتخار دریافت كرده است.
 
مسئول مركز نشر دانشگاه هرمزگان در پايان با اعلام اينكه انتشارات دانشگاه هرمزگان در میان دانشگاههای کشور ناشری صاحب نام و در جایگاه است، خاطرنشان كرد:‌ انتشارات دانشگاه از کتاب فروسی تخصصی شناسا و مطرح در بازار کتاب تهران برخودار است و به بسیاری از نیازها و مراجعات دانشجویان و استادان به ویژه در علوم فنی و مهندسی پاسخ داده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار