کد خبر:۱۳۲۸۸۹
بيست و هشتمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم/
521 مقاله در بيستوهشتمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن ارزيابي ميشود
رئيس كميته علمي بخش مقالهنويسي بيست و هشتمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم با تشريح مهمترين شاخصههاي اين بخش، از داوري و ارزيابي بيش از 521 مقاله علمي و قرآني در اين دوره از مسابقات خبر داد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، محمد علي راغبي تبليغات گسترده داخلي و خارجي، كميته علمي فعال و پويا سطح علمي بالاي مقالات دريافتي، تدوين آييننامه داوري مقالات و رعايت آن در طول داوري و همچنين چاپ و انتشار ويژه نامه بخش مقالهنويسي را از مهمترين شاخصه هاي اين دوره از مسابقات دانست.
رئيس دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم با بيان اينكه اختصاص بخش مقاله نويسي به مسابقات قرآن كريم از 4 دوره پيش با توجه به نياز روزافزون جامعه به مفاهيم و تعاليم متعالي قرآن و كشف زواياي پنهان اين كتاب آسماني صورت گرفت، اظهار داشت: بر اين اساس فراخوان مقالات با 4 محور عقب ماندگي امت هاي مسلمان و بيداري آنان از منظر قرآن، كار و تلاش از ديدگاه قرآن، شناخت فتنه از منظر قرآن كريم و انس با اين كتاب آسماني تعيين گرديد و به بيش از يكهزار و 300 مركز و مؤسسه علمي و پژوهشي، قرآني و دانشگاههاي سراسر كشور ارسال شد.
حجتالاسلام راغبي همچنين جلب حداكثري مشاركت قرآن پژوهان و اساتيد، محققان و پژوهشگران دانشگاهي و حوزوي و نيز توسعه و ترويج پژوهش را از جمله اهداف برگزاري مسابقات مقاله نويسي عنوان كرد و بهره گيري اين بخش از هيئت علمي توانمند را موجب ارتقاي سطح علمي مسابقات دانست.
وي با اشاره به اينكه دبيرخانه علمي مسابقات از اواخر سال 89 در معاونت پژوهشي دانشگاه تشكيل شد ادامه داد: پس از ارسال فراخوان و در پايان مهلت اعلام شده حدود 500 مقاله داخلي و 21 مقاله خارجي از 9 كشور جهان شامل: عراق، پاكستان، مصر، سوريه، آذربايجان، لبنان، افغانستان، هند و ... به دبيرخانه مسابقات ارسال شد.
دكتر راغبي با ابراز رضايت از سطح مقالات ارائه شده به دبيرخانه، از ارائه پيشنهاد تشكيل دبيرخانه علمي دائمي براي اين بخش از مسابقات توسط دانشكده علوم و معارف قرآن كريم خبر داد و ابراز اميدواري كرد: با اين اقدام كليه متسابقين مي توانند از طريق راهنمايي هاي صورت گرفته توسط دبيرخانه، با ارائه مقالاتي منطبق با شيوه و ساختار علمي در مسابقات شركت نمايند.
وي ارتقاي اين بخش از مسابقات به تاليف كتاب و ارائه پايان نامه را از اهداف آتي تشكيل دبيرخانه دائمي ذكر كرد.
رئيس كميته علمي بخش مقاله نويسي بيست و هشتمين دوره مسابقات بين المللي قرآن كريم همچنين تدوين نخستين آيين نامه داوري بخش مقاله نويسي مسابقات را گامي در جهت رعايت عدل و انصاف در ارزيابي مقالات ارائه شده عنوان كرد و يادآور شد: بر اساس اين آيين نامه كليه مقالات بدون مشخصات نگارنده و از طريق شماره گذاري در اختيار داوران قرار گرفت تا نام و تحصيلات نويسنده مقالات در تعيين نفرات برتر بي اثر باشد.
حجتالاسلام راغبي از اختصاص جوايز ارزشمند نقدي به نفرات برتر اين بخش از مسابقات خبر داد و افزود: اختتاميه اين مسابقات با حضور دكتر علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي و ميهمانان داخلي و خارجي صبح روز يكشنبه 12 تيرماه از ساعت 8 صبح برگزار و ضمن ارائه تعدادي از مقالات برتر، به 10 نفر از برگزيدگان جوايز نقدي و لوح يادبود اهدا خواهد شد.
وي در پايان يادآور شد: همچنين به 5 نفر اول اين بخش از مسابقات در مراسم اختتاميه بيست و هشتمين دوره مسابقات جوايز ارزنده اي اهدا خواهد شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰