بهره‌گیری از هوش مصنوعی و علوم نوین در صنعت ساختمان مشهود نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۰۹۳۸
نماینده مجلس:

بهره‌گیری از هوش مصنوعی و علوم نوین در صنعت ساختمان مشهود نیست

نماینده مردم زنجان و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی دغدغه‌های فعالان صنعت ساختمان و اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان گفت: بهره‌گیری از هوش مصنوعی و علوم جدید در صنعت ساختمان مشهود نیست.

بهره‌گیری از هوش مصنوعی و علوم نوین در صنعت ساختمان مشهود نیست

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید‌جمال موسوی نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک شورای مرکزی دوره دهم و روسای سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان است و اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گرگان اظهار کرد: نباید در عصر فعلی، به امور قدیمی و کارهای سنتی در امر ساختمان سازی و شهرسازی محدود شویم؛ بلکه باید همانند صنعت نفت و برق از علوم نوین بهره‌مند و آنها را اجرایی کنیم.

وی گفت: هوش مصنوعی در حال دگرگون کردن مباحث و علوم مختلف است و ضرورت دارد تا از این فرصت در علوم ساختمان هم بهره‌مند شویم.

موسوی ادامه داد: شایسته نیست در دوره کنونی هنوز گرفتار مباحث درونی و ساختار اداری نظام مهندسی در کشور باشیم و از علوم نوین غفلت کنیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مباحث مطروحه در این جلسه چکیده تراوشات ذهنی و دیدگاه مهندسان ساختمان در کل کشور است ؛ ما انتظار داشتیم در این جلسه به مباحث هوش مصنوعی و علوم نوین پرداخته می شد.

وی گفت: تلاش می‌کنیم تا در قانون جدید هوش مصنوعی، مباحث و دغدغه‌های حوزه مهندسی ساختمان نیز به درستی دیده شود.


عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: برگزاری این جلسات در راستای بهبود فرایندهای سازمان نظام مهندسی و به طور کلی استحکام و قوام سازه‌های مهندسی در کشور انجام شده است.

وی به قانون فعلی نظام مهندسی اشاره کرد و گفت: اوایل دهه ۷۰ این قانون مصوب شد و علی رغم وجود برخی اشکالات و نواقص، روح و شاکله این قانون بسیار قوی و مستحکم است. سخنگوی کمیسیون عمران گفت: هرچند در سه دوره اخیر نمایندگان مجلس به دنبال بازنگری این قانون بودند اما قوام و استحکام این قانون سبب شد تا اصل و اساس آن تغییری نداشته باشد.

وی با اشاره به کاهش تلفات انسانی در بلایای طبیعی در کشور طی سال‌های اخیر افزود: افت محسوس خسارت جانی بیانگر کارآمدی قانون فعلی و اجرای درست آن در صنعت ساختمان در کشور است.

پربازدیدترین آخرین اخبار