اتصال ۲ هزار مشترک جدید به شبکه فاضلاب گچساران تا دو ماه آینده
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۱۵۵۹

اتصال ۲ هزار مشترک جدید به شبکه فاضلاب گچساران تا دو ماه آینده

مدیر آب و فاضلاب گچساران از اجرای پروژه خط فاضلاب شهری به طول ۲/۳ کیلومتر و اتصال ۲ هزار مشترک جدید در آینده نزدیک خبر داد.

اتصال ۲ هزار مشترک جدید به شبکه فاضلاب گچساران تا دو ماه آینده

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی نادری، مدیر آب و فاضلاب گچساران از اتصال ۲ هزار مشترک دیگر به شبکه فاضلاب شهری در آینده نزدیک خبر داد و گفت: عملیات اجرایی پروژه خط فاضلاب شهری به طول تقریبی ۲/۳ کیلومتر از روبه‌روی محله لبنان تا فلکه سه‌راهی و ادامه مسیر به سمت نهضت ملی مسکن جاده پازنان و کارکنان یک در حال اجراست.  

وی افزود: این پروژه از سال گذشته نهایی شده بود اما به دلیل محدودیت‌های اعتباری آغاز نشده بود. 

مدیر آب و فاضلاب گچساران تصریح کرد: با تخصیص اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان، اجرای عملیات فاضلاب با جدیت در حال پیگیری است.  

وی اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن مسیر پروژه در خیابان اصلی شهر و حجم بالای تردد، جهت کاهش اختلالات و تسریع در فرآیند اجرا، چهار پیمانکار به‌صورت شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی هستند.


نادری اضافه کرد: این پروژه ظرف دو ماه آینده به پایان می‌رسد و پس از تکمیل آن، حدود ۳۰ درصد از مشترکین شهر به شبکه فاضلاب شهری متصل می‌شوند.  

وی افزود: در مناطق تحت اجرای شبکه فاضلاب، تمامی مشترکین دارای انشعاب آب موظف به خرید انشعاب فاضلاب نیز هستند تا خدمات جمع‌آوری پساب به شکل کامل ارائه شود.  

مدیر آب و فاضلاب گچساران در پایان ضمن عذرخواهی از شهروندان به‌دلیل ایجاد ترافیک ناشی از عملیات اجرایی گفت: با تلاش بی‌وقفه مجموعه همکاران، اطمینان داریم که این پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری خواهد رسید و بخش قابل‌توجهی از مشکلات فاضلاب شهری مرتفع خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار