استاندار قم شایعه رفتنش از استانداری را تکذیب کرد

اکبر بهنامجو، استاندار قم، در حاشیه نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، شایعات اخیر درباره پذیرش مسئولیت جدید را رد کرد. وی با اشاره به انتشار برخی اخبار در فضای مجازی پیرامون حضور او در پستهای دیگر، تصریح کرد: این موضوعات را تکذیب میکنم و تأکید دارم که هیچ تصمیمی برای قبول مسئولیت جدید ندارم.
استاندار قم با بیان اینکه اولویت او ادامه خدمترسانی به مردم قم است، افزود: کمبودها و مشکلات بسیاری در استان وجود دارد که بخش قابل توجهی از آنها ریشه در سالهای گذشته دارد. با مردم قم عهد کردهام تا زمانی که در این مسئولیت هستم، با تمام توان برای رفع مشکلات و پیشبرد امور استان تلاش کنم.
بهنامجو همچنین اعلام کرد که تاکنون هیچ پیشنهادی برای مسئولیت جدید به او ارائه نشده است و گفت: تمام تمرکزم بر اداره استان قم است و با قدرت به کار در استانداری ادامه میدهم.