طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۸۳۵۳

طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران در خصوص طرح ترافیک گفت: طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران در خصوص طرح ترافیک اظهار کرد: کما فی السابق طرح زوج و فرد از۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ از در منازل در تهران اجرامی‌گردد و اصناف از ۹:۳۰ صبح تا ۲۰:۳۰ دقیقه شب به جز اصناف خدماتی فعال خواهند بود.

وی اظهار کرد: تردد کامیون‌ها در سطح شهر به صورت شبانه روز به جز مواردی که حمل مواد فاسدشدنی و سوخت را دارند، ممنوع است.

وی گفت: طبق مصوبات ضروری است که از روشن ماندن اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها در پایانه‌ها و توقف گاه‌های شرکت واحد جلوگیری شود و پلیس راهور از تردد خودرو‌های دودزا و دارای آلایندگی قابل رؤیت ممانعت کند و همچنین اجرای برنامه‌ها و اقدامات مدیریت ترافیک و به‌روزرسانی و نصب دوربین‌های هوشمند با جدیت دنبال شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار