کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۸۵۶۴

کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از کشف یک انبار احتکار لوازم خانگی به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار علی محمدی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: با اشراف اطلاعاتی انتظامی شهرستان مراغه و کسب خبری مبنی بر احتکار کالا‌های اساسی در یک انبار حوزه استحفاظی شهرستان بناب، با هماهنگی انتظامی شهرستان موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی و پس از اطمینان احتکار کالا، با اخذ دستور مقام قضائی و با دعوت از نمایندگان ادارات تعزیرات و صمت، به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن تعداد یک هزار و ۸۴ دستگاه انواع لوازم خانگی شامل انواع یخچال، تلویزیون، بخاری و لباسشویی را کشف کردند.

محمدی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش کالا‌های احتکار شده را ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند، ادامه داد: بر این اساس ضمن پلمب انبار یاد شده، یک نفر متهم نیز شناسایی و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

محمدی با تاکید بر برخورد قاطعانه پلیس با قاچاق و احتکار کالا و سرمایه‌های ملی، گفت: پدیده احتکار و قاچاق علاوه بر ضربه زدن به اقتصاد کشور زمینه ساز جرائم دیگری در سطح جامعه است، که مقابله با آن از اولویت‌های اصلی پلیس به شمار می‌رود.

پربازدیدترین آخرین اخبار