مشروح سخنان وزیر بهداشت در اختتامیه گرامیداشت هفته پژوهش + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۴۳۶۴

مشروح سخنان وزیر بهداشت در اختتامیه گرامیداشت هفته پژوهش + فیلم

وزیر بهداشت در اختتامیه گرامیداشت هفته پژوهش گفت: جایگاه علم باید به عنوان پیشران و پرچم افتخار کشور دیده شود.
مشروح سخنان وزیر بهداشت در اختتامیه گرامیداشت هفته پژوهش + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ظفرقندی، وزیر بهداشت در اختتامیه گرامیداشت هفته پژوهش گفت: در زمان‌هایی با توجه به شیب رشد علمی، مشخص است که به این موضوع بی توجهی شده است. اکنون شیب رشد علمی بهتر شده است.

 

کد ویدیو

 

دانشگاه ما هر چه دانشجو، استاد، هیئت علمی و رزیدنت دارد، پست پژوهشی هستند/ لذا با وجود صرفا ۱۸ پست پژوهشی مخالف هستم

 

کد ویدیو

 

نسخه رفع آلودگی هوا در تهران با اراک متفاوت است / موضوع آلودگی هوا قابل حل است

وزیر بهداشت بیان کرد: یکی از بهترین راه‌ها تبدیل انرژی فسیلی به انرژی خورشیدی است. تک تک پشت بام‌ها می‌تواند مجهز به پنل خورشیدی شود.

وی گفت: از ابتدای سال تا کنون ۳۹۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی تامین شده است و قرار است تا آخر سال به ۷۰۰۰ مگاوات برسد.

 

کد ویدیو

 

همه علوم در رتبه بندی شانگهای هستند/ در خصوص رتبه دانشگاه‌های کشور خودزنی نکنیم

وزیر بهداشت تصریح کرد: رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رنکینگ شانگهای مثلاً در ۵۰۰ دانشگاه این هم یک جور خودزنی است. این‌جوری نیست؛ رتبه دانشگاه تهران بالاتر از این است.

وی افزود: ما به دلایلی قبلاً این کار را کرده‌ایم که در حوزه پزشکی با حوزه‌های علوم دیگر (مهندسی، حقوق، ادبیات و اینها) یک خودتقسیمی کردیم. یعنی دانشگاه‌های دیگر دنیا که فقط در حوزه پزشکی نیستند، که در آن رنکینگ همه علوم هستند، مقالاتشان با هم جمع می‌شود. مقالات ما طبیعی است که اینجا رنکینگمان اشکال پیدا می‌کند.

ظفرقندی بیان کرد: ما الان دنبال این هستیم که لااقل دو سه تا دانشگاه را در کشور به عنوان پرچم بتوانیم یک بالاخره اپلیکیشن مشترک (یا کار مشترک) را صورت بدهیم که این رنکینگ واقعی بشود و واقعاً جایگاه علمی ما در دانشگاه‌هایمان یک مقدار بالاتر برود.

 

کد ویدیو

سالانه ۲۰ هزار مرگ و میر ناشی از حوادث جاده‌ای در کشور داریم که همه جوان هستند؛ ۲۶ درصد مرگ و میر‌های ما قابل پیشگیری هستند

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: ۲ درصد حوادث جاده‌ای منجر به مرگ مغزی می‌شود. ۵۰ درصد مرگ و میر‌های ما موتورسیکلت سواران هستند و کلاه ایمنی نمیگذارند.

 

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار