آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۴۷۶
نشست خبري سخنگوي وزارت امورخارجه - بخش چهارم

مهمانپرست: از سفر شيخ الازهر به ايران استقبال مي کنيم

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص آمادگی شیخ الازهر برای سفر به ایران گفت: از این سفر استقبال می کنیم.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، رامين مهمانپرست در ادامه نشست خبري خود  با اشاره به سفر شيخ الازهر مصر به ايران گفت:موضوعات مربوط به سفر نخبگان و منتخبان طبقات و قشرهای مختلف مصری به ایران را دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر پیگیری می کند و از هر گونه سفری که موجب نزدیکی و آشنایی دیدگاه های دو ملت و همفکری و رایزنی میان مقامات دو کشور شود استقبال می کنیم.
 
 وی سفر اخیر هیئت مصری به ایران را سفری خوب توصیف کرد و ادامه این رفت و آمدها را موثر خواند.
 
مهمانپرست گفت: اگر شیخ الازهر نیز آمادگی سفر به ایران را اعلام کرده است از طریق دفتر حفاظت منافعمان دنبال می شود.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال دیگر این خبرنگار درباره اظهارات اخیر آقای جلیلی مبنی بر آمادگی ایران برای همکاری صلح آمیز هسته ای با کشور مصر افزود: مسئولان ما، بحث همکاری هسته ای با مصر و سایر کشورهای منطقه را بارها اعلام کرده اند.
 
وی گفت: آمادگی داریم دانشی را که در کشورمان به صورت بومی و با تلاش جوانان به دست آمده است برای پیشرفت و توسعه کشورهای دوست و منطقه در اختیار آنها بگذاریم و یکی از این دانش های پیچیده، دانش هسته ای برای اهداف صلح آمیز است که در توسعه و پیشرفت کشورهای مختلف تاثیر زیادی دارد.
 
مهمانپرست افزود: آمادگی داریم این دانش پیشرفته را در اختیار دوستان و برادرانمان از جمله کشور مصر قرار دهیم.
 
خبرنگار روزنامه ایران در ادامه نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای برخی سایت های خارج از کشور در خصوص دلیل لغو سفر رئیس جمهور به ارمنستان پرسید.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ گفت:سفر در تاریخ مقرر قرار بود انجام شود که شب قبل از سفر مقامات ارمنستان اطلاع دادند که مراحل مربوط به امضای اسناد طی نشده است.
 
مهمانپرست افزود: مقامات ارمنستانی پیشنهاد کردند که یا این سفر انجام شود و امضای اسناد آن با تاخیر صورت گیرد و یا سفر به زمانی دیگر موکول شود تا در آن سفر اسناد به امضاء برسد که ما در برابر این دو پیشنهاد مناسب تر دیدیم که سفر با تاخیر صورت گیرد تا بتوان در آن سفر اسناد را هم امضاء کرد.
 
وی افزود: هیچ موضوع دیگری در این خصوص نبوده است. مهمانپرست در پاسخ به سوال دیگر این خبرنگار مبنی بر اینکه اظهارات اخیر نخست وزیر انگلیس درباره خروج کُند نیروهای کشورش از افغانستان را چطور ارزیابی می کنید؟
 
مهمانپرست ادامه داد:کشورهای غربی وضع بغرنجی پیدا کرده اند و با فشار افکار عمومی مردم خود روبرو هستند.
 
وی گفت: تلفات زیاد انسانی، هزینه های بسیار سنگین مالی و همچنین بحران های شدید اقتصادی در کشورهای غربی اجازه ادامه حضور نیروهای نظامی آنها را در افغانستان بیش از این نمی دهد.
 
مهمانپرست افزود: هر چند برخی مقامات به خاطر دسترسی به اهداف خاصی تلاش می کنند تا این حضور را در اشکال مختلف ادامه دهند اما اختلاف نظری در میان آنها وجود دارد و مردم به هیچ وجه حاضر نیستند برای تحقق اهداف خاص برخی سیاستمداران آمریکا یا سایر کشورهای غربی، هزینه های سنگینی بپردازند.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه بر خروج هر چه سریع تر نیروهای نظامی و اشغالگر از کشورهای منطقه تاکید کرد و گفت: با خروج آنها وضع امنیت منطقه بهتر خواهد شد و ثبات بیشتری را شاهد خواهیم بود.
 
وی گفت: بی ثباتی و ناامنی، افزایش فعالیت گروه های تروریستی و افزایش تولید مواد مخدر از نتایج حضور نظامی نیروهای آمریکایی، انگلیسی و دیگر کشورهای غربی در منطقه، افغانستان و عراق است و این حضور نظامی هیچ دستاورد قابل ارائه ای برای مردم کشورهای غربی نداشته است.
 
ادامه دارد ...
 
/انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار