در برنامه «راس یک» SNNTV عنوان شد:
آقای مثلا استاد دانشگاه! شما بیجا کردید که به رئیس جمهور شهید توهین میکنید + فیلم
مازیار شیری، خبرنگار در برنامه «راس یک» گفت: فردی معلومالحال و هتاک به خود اجازه داده است اکاذیبی تحت عنوان «ویرانگر» و «ضدایرانی» را به دولت شهید رئیسی نسبت دهد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مازیار شیری، خبرنگار در برنامه «راس یک»، در واکنش به اظهارات یک استاد دانشگاه در سفر پزشکیان به خراسان جنوبی گفت: فردی معلومالحال و هتاک در این سفر به خود اجازه داده است اکاذیبی تحت عنوان «ویرانگر» و «ضدایرانی» را به دولت شهید رئیسی نسبت دهد.
وی تأکید کرد: آقای استاد دانشگاه شما بیجا میکنید درباره دولتی چنین اکاذیبی مطرح کنید؛ دولتی که رئیسجمهور آن جان خود را در راه خدمت به مردم از دست داده است.
شیری افزود: خیلی خباثت میخواهد در جمع مردم استانی که دو دهه است در انتخابات خبرگان رهبری و ریاست جمهوری شهید رئیسی بیش از ۸۰ درصد آرا را کسب کرده است، چنین سخنانی مطرح شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰