بیش از ۲۵ هزار نفر از خدمات امدادی هلال احمر هرمزگان بهره‌مند شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۶۸۶۰

بیش از ۲۵ هزار نفر از خدمات امدادی هلال احمر هرمزگان بهره‌مند شدند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان آخرین وضعیت امدادرسانی در پی بارش‌های اخیر و وقوع سیلاب را تشریح کرد.

بیش از ۲۵ هزار نفر از خدمات امدادی هلال احمر هرمزگان بهره‌مند شدند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مختار سلحشور در تشریح آخرین جزئیات امدادرسانی در مناطق متاثر از بارندگی اظهارکرد: امدادگران جمعیت هلال احمر استان در این حوادث به بیش از ۲۵ هزار نفر خدمات امدادی، اسکان اضطراری و حمایتی ارائه کردند.

 

وی افزود: در جریان این عملیات، ۲۸ نفر از افراد در معرض خطر به مناطق امن منتقل شدند و تیم‌های امدادی موفق شدند آب‌گرفتگی ۱۱۵ واحد مسکونی در مناطق آسیب‌دیده را تخلیه کنند.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای اسکان اضطراری متأثرین از بارندگی، عنوان کرد: ۱۲ کمپ امدادی در شهرستان‌های میناب، قشم، بندرخمیر، پارسیان، سیریک و جاسک برپا شده است.

سلحشور با تأکید بر آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی هلال احمر استان تصریح کرد: تیم‌های امدادی، داوطلبان و نیرو‌های پشتیبانی همچنان در مناطق درگیر سیلاب حضور دارند و روند امدادرسانی تا بازگشت شرایط به حالت عادی ادامه خواهد داشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار