کد خبر:۱۳۴۷۰۹
اجرای طرح قرآنی 1445 در اراک
مدیرکل تبلیغات اسلامی مرکزی گفت: طرح قرآنی 1445 با محوريت سوره مباركه «انفال» در قالب آموزش روخوانی و روانخوانی و مفاهيم هر آيه در 18 موسسه قرآن و عترت استان در حال اجراست.
حجت الاسلام سرلکیان در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراک، تصريح كرد: طرح قرآنی 1445 با محوريت سوره مباركه «انفال» از اول تیر ماه در قالب آموزش روخوانی و روانخوانی و مفاهيم هر آيه در سه رشته روخوانی و روانخوانی، ترجمه و مفاهیم و حفظ سوره مبارک انفال در 18 موسسه قرآن و عترت استان و در قالب 56 کلاس ویژه اجرا شده است.
وی گفت: هم اکنون در این طرح 1500 نفر در قالب 85 کلاس و 12 دوره آموزشی آموزش های قرآنی را فرا می گیرند و با تفسير اين سوره نيز آشنا مي شوند.
سرلكيان با اشاره به اینکه این طرح به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان تبلیغات و موسسات قرآنی استان برگزار شده است، افزود: كلاسهای اين طرح ويژه بانوان است كه با استقبال بسيار خوبی رو به رو بوده و تعداد شركتكنندگان در اين كلاسها در حال افزايش است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مرکزی عنوان كرد: مربيان اين طرح قرآنی از طلبهها و يا فارغالتحصيلان حوزه هستند كه دارای سابقه تدريس در مراكز مختلف مي باشند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰