بستن زنجیر چرخ در معابر کوهستانی گلستان الزامی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۰۷۰۷

بستن زنجیر چرخ در معابر کوهستانی گلستان الزامی شد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان گفت: با توجه به شدت بارش برف در نواحی جنوبی و شرقی استان، همراه داشتن و بستن زنجیر چرخ برای تردد در بیشتر جاده‌های کوهستانی الزامی است و پلیس راه از ورود خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ جلوگیری می‌کند.

بستن زنجیر چرخ در معابر کوهستانی گلستان الزامی شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،  بارش سنگین برف از صبح امروز (سه‌شنبه) در مناطق کوهستانی و مرتفع گلستان، ارتفاعات را به منظره‌ای زمستانی و سفیدپوش تبدیل کرد و به دلیل همراهی این بارش با مه غلیظ و کاهش دید افقی، تردد در جاده‌های کوهستانی استان دشوار شده و راهداری را به حالت آماده‌باش کامل درآورده است.

عادل مصدقی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان به خبرنگاران اظهارکرد: با توجه به شدت بارش برف در نواحی جنوبی و شرقی استان، همراه داشتن و بستن زنجیر چرخ برای تردد در بیشتر جاده‌های کوهستانی الزامی است و پلیس راه از ورود خودروهای فاقد زنجیر چرخ جلوگیری می‌کند.

وی افزود: گروه‌های راهداری در جاده‌های کلیدی مانند توسکستان (گرگان-شاهرود)، خوش‌ییلاق (آزادشهر-شاهرود)، گلیداغ (مراوه‌تپه)، درازنو (کردکوی)، دهنه محمدآباد (علی‌آباد کتول)، اولنگ (رامیان) و دوزین (مینودشت) مشغول نمک‌پاشی و برف‌روبی هستند تا این مسیرهای پرتردد و برف‌گیر باز بمانند.

وی به رانندگان توصیه کرد: پیش از حرکت در جاده‌های کوهستانی، تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند، از سلامت فنی خودرو اطمینان حاصل کنند و با تماس با سامانه ۱۴۱ از آخرین وضعیت راه‌ها اطلاع یابند.

مدیرکل راهداری گلستان خاطرنشان کرد: برای طرح زمستانه امسال، ۳۵ گروه راهداری با ۱۸۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و سبک و ۴۷۰ نیرو فعال شده‌اند و ۹ هزار تن شن و نمک ذخیره شده است.

استان گلستان با بیش از پنج هزار و ۲۷۱ کیلومتر راه آسفالته، حدود هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه کوهستانی با ۵۰ گردنه برف‌گیر دارد.

هواشناسی نفوذ سامانه ناپایدار را از صبح سه‌شنبه تا اوایل پنجشنبه پیش‌بینی کرده‌ که همراه با بارندگی شدید، کاهش دما، مه غلیظ و در مناطق کوهستانی ریزش برف خواهد بود

پربازدیدترین آخرین اخبار