کد خبر:۱۳۵۶۰۵
مدیر کل واحد دانشجویان داخل وزارت علوم:
بستر سازی ورزش برای دانشجویان با تاکید بر تزکیه روح صورت گيرد
مدیرکل واحد دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه روحیه پهلوانی مقدم بر قهرمان پروری است، گفت: ورزش و تربیت بدنی با تاکید بر تزکیه روح باید برای همه دانشجویان بستر سازی شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، علیرضا بذر افشان شب گذشته در افتتاحیه نخستین المپیاد ورزش های همگانی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، از حمایت استاندار و فرماندار اردبیل به دلیل تلاش بی وفقه در برگزاری این المپیاد قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه امروز بدنه اصلی سازمان ها و نهادهای هر کشوری اعم از بخش های دولتی و غیر دولتی را دانشگاهیان و دانش آموختگان دانشگاه ها تشکیل می دهند، افزود: جامعه دانشگاهی سرمایه اصلی هر کشوری تلقی می شود.
بذر افشان وجود چهار میلیون جمعیت جوان و دانشجوی متعهد و دارای بصیرت علمی و فرهنگی کشور را مایه افتخار و مباهات ایران اسلامی دانست و افزود: این جمعیت جوان متضمن سلامت، سعادت، پیشرفت جامعه و بازوان نیرومند و توانمند برای ساختن ایرانی آباد هستند.
مدیرکل واحد دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: امروزه جوانان تحصیل کرده ایران اسلامی افرادی هوشیارند که گام به گام مراحل تحصیلات عالی و پیشرفته را طی می کنند و این پیشرفت محدود و منحصر به زمینه های صرف علمی نشده بلکه جوانان دانشجو عرصه ورزش و فعالیت بدنی را به عنوان پشتیبان فعالیت های علمی خود همواره مد نظر داشته و می دانند که عقل سالم در بدن سالم است.
وی تاکید کرد: گسترش ورزش های همگانی سبب بروز استعدادها، علایق، توانمندی های افراد و بهبود روش ها، فرآیندها و ساختارها بوده و با سرگرم شدن همه گروه های سنی به ورزش و تفریح فضایی ایجاد می شود تا به واسطه آن ورزش و فعالیت های بدنی به عنوان عاملی جهت گسترش اخلاق، شادابی و معنویت و تربیت غنی اسلامی در اقشار مختلف جامعه نهادینه شود.
بذر افشان با بیان اینکه بین ورزش و فرهنگ جامعه رابطه مستقیم و تعامل جدی وجود دارد، افزود: بهبود، ارتقا، تنزل و کاستی یکی بر دیگری تاثیر می گذارد و دانشجویان به عنوان جوانان و فرهیختگان آینده ساز و نمایندگان جامعه دانشگاهی نقش و مسئولیت مهمی در اشاعه فرهنگ جامعه اسلامی برعهده دارند و ورزش به سهم خود می تواند موجبات تسهیل و تسریع این امر شود.
مدیرکل واحد دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: دانشجویان می دانند که در اخلاق، اصول و مبانی ورزش و تربیت بدنی همواره تزکیه روح و پهلوانی و روحیه پهلوانی مقدم بر تربیت جسم و قهرمان پروری بوده است و بنابراین مسئولان و دست اندرکاران و مدیران تربیت بدنی دانشگاه های کشور که نقش اساسی و ارزنده ای در برنامه ریزی فعالیت های ورزش های همگانی و تفریحی دانشجویان و دانشگاهیان دارند بايد نسبت به تقدم تزکیه روح بر تقویت جسم و تقدم روحیه پهلوانی بر قهرمان پروری اهتمام جدی كنند.
وي ادامه داد: تمامی دانشجویان باید پس از دانش آموختگی به عنوان یک ورزشکار با روحیه پهلوانی وارد جامعه اسلامی شوند بنابراین ورزش و تربیت بدنی با تاکید بر تزکیه روح باید برای همه دانشجویان بستر سازی شود و این المپیاد سرآغاز چنین حرکتی است.
بذر افشان با اشاره به ماده 13 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران گفت: همچنان که این ماده دولت را مکلف کرده به منظور توسعه ورزش های همگانی و قهرمانی و توسعه زیر ساخت های ورزشی اقدامات ویژه ای را انجام دهد انتظار از دانشجویان این است که در میادین ورزشی با رعایت اصول جوانمردی در پی افزایش دوستی ها، مهارت ها و کسب تجربه و آمادگی پذیرش مسئولیت ها برای کشور و جهان اسلام باشند.
مدیرکل واحد دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خطاب به دانشجویان گفت: همواره قدردان زحمات والدین، اساتید و مربیانی باشيد که در تربیت و پرورش از خود گذشتگی می کنند و در این المپیاد ورزشی نیز با رعایت کامل اصول اخلاقی، فرهنگی، ایجاد دوستی و مودت، عدالت محوری و تاسی از حضرت فاطمه زهرا (س) را سر لوحه خود قرار دهند.
وي در پایان گفت: امیدواریم این المپیاد منشا خیر و برکت برای همه جامعه دانشگاهی باشد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰