رادان: دشمن بدنبال رسیدن از آشوب به جنگ و پیروزی در کشور بود / دشمن به دنبال تخریب چهره نیرو‌های حافظ امنیت بود + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۶۲۲۵
مشروح گفتگوی ویژه خبری؛

رادان: دشمن بدنبال رسیدن از آشوب به جنگ و پیروزی در کشور بود / دشمن به دنبال تخریب چهره نیرو‌های حافظ امنیت بود + فیلم

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: دشمن بدنبال رسیدن از آشوب به جنگ و پیروزی در کشور بود و دشمن به دنبال تخریب چهره نیرو‌های حافظ امنیت بود.
رادان: دشمن بدنبال رسیدن از آشوب به جنگ و پیروزی در کشور بود / دشمن به دنبال تخریب چهره نیرو‌های حافظ امنیت بود + فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار احمدرضا رادان فرمانده انتظامی کشور در گفتگوی ویژه خبری گفت: 

 

دشمن بدنبال رسیدن از آشوب به جنگ و پیروزی در کشور بود

فرمانده کل انتظامی کشور در گفت‌و‌گو ویژه خبری گفت: اتفاقات اخیر با اعتراض اقتصادی بازاریان آغاز شد و در ادامه دشمن سوار بر آن و در صدد ایجاد ناامنی در کشور به جبران شکست اخیر خود در جنگ ۱۲ روزه بود.دشمن بدنبال رسیدن از آشوب به جنگ و پیروزی در کشور بود. دشمن دکترین سه لایه ای را در این بازه ترسیم کرده بود.

وی افزود: لایه اول برنامه نویسانی که صهیونیست ها بودند. لایه دوم فعالان و کنشگران فضای مجازی هستند که بدنبال ترغیب اذهان عمومی به آشوب بودند. لازم است سواد رسانه ای جامعه بالا برود که در دام برنامه نویسان دشمن نیفتند. لایه سوم در خیابان هدایت گر هستند و عملیات میکنند.

کد ویدیو

 

دشمن به دنبال تخریب چهره نیروهای حافظ امنیت بود و برای همین ما نهایت مماشات و عدم به کاری گیری برخورد سخت را داشتیم

وی اضافه کرد: اعتراض بازاریان نسبت به نابسامانی قیمت ارز به حق بود. در تمامی دنیا اعتراض است و پلیس در نظام جمهوری اسلامی موظف است امنیت اعتراضات به حق را تامین کند. زیباتر این بود که بازاریان با اطلاع قبلی و با مجوز دست به اعتراض بزنند.

رادان گفت: پلیس نهایت خودداری در برخورد را به خرج داد. ما در اوایل اجازه استفاده از سلاح را به نیروهای خود ندادیم. ما بدنبال جدا کردن صف گول خوردگان از تروریست ها بودیم.

کد ویدیو

 

مردم بدانند که نیروهای ما با ضربه گلوله در روزهای اول به شهادت رسیدند و به علت مخفی بودن تروریست ها در بین معترضان ما اجازه شلیک را ندادیم

فرمانده کل انتظامی کشور در گفتگو ویژه خبری گفت: تروریست ها در مرحله دوم روی به کشتن مردم معترض آوردند. باید گفت که از یک جایی به بعد افراد زیادی با ضربه چاقو کشته شده بودند.

کد ویدیو

 

مردم صف خود را از آشوب گران جدا کردند و عملیات شناسایی تروریست ها برای نیروهای امنیتی آسان‌تر شد

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: در روزهای آینده مستنداتی نشان خواهیم داد تا مردم آگاه بشوند و چهره واقعی این تروریست ها عیان شود. ما تا نفر آخر تروریست ها را دستگیر خواهیم کرد و مردم ما خیالشان راحت باشد.

وی افزود: مدل جنایات این تروریست‌ها همانند کشتار داعشی‌ها و منافقان در سال ۶۰ بود.  از فاصله نیم متری یا ۳۰ سانتی به مردم شلیک کردند.

کد ویدیو

 

جنایتکارانی که در اصفهان چند تن از افراد پلیس را به وحشیانه‌ترین حالت ممکن به شهادت رسانده بودند دستگیر شدند

رادان گفت: در کرج، در خراسان رضوی، در فارس، در لرستان و دیگر شهرها بیشتر تروریست ها یکی پس از دیگری دست گیر شده اند.

کد ویدیو

 

همواره تمام‌کننده اصلی این حوادث مردم بوده و هستند/ هوشیاری دستگاه‌های امنیتی ما، شکست بعدی دشمن را رقم زد

فرمانده کل انتظامی کشور در گفت‌و‌گو ویژه خبری: ۲۲ دی مردم ثابت کردند که پای نظام هستند.

وی افزود: ما بعضی از افراد را دست گیر کردیم که به سرویس جاسوسی وصل بودند. در مخفیگاه ها سلاح ها و دلارهای زیادی کشف کردیم. افرادی را نیز دستگیر کردیم که مورد آموزش قرار گرفته بودند برای ایجاد آشوب های خیابانی. در حقیقت پول و حیله دشمن بشدت پر رنگ بود.

کد ویدیو

 

در پایان جنگ ۱۲ روزه رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که دشمن دانش و دین مردم را هدف قرار داده است و باید دقت کرد

رادان اضافه کرد: این بار حمله به مساجد بسیار بالا بود.

کد ویدیو
 
 

در مبارزه با تروریست ها همکاری بی نظیری میان نیروهای ما و بسیج و سپاه برقرار بود / صدا و سیما نقش مهمی در جنگ شناختی این روزها ایفا کرد

وی اظهارداشت: نقش مهم بسیج و سپاه را میتوان از شهدایی که در این ایام تقدیم کرده اند فهمید و بعضی از نیروهای بسیج را به حالت دلخراشی به شهادت رساندند.

او ادامه داد: صداوسیما عملکرد مهم و دقیقی داشت و کوبیدن صدا و سیما بازی در زمین دشمن است.
 
کد ویدیو
 

ما از دشمن جز حماقت چیز دیگری نباید انتظار داشته باشیم

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: دوستان آتشنشان انصافا زحمات زیادی را کشیدند و عزیزان ما در بیمارستان ها عملکرد دقیقی داشتند.

وی افزود: ترامپ و نتانیاهو احمق هستند و مردم ما هوشیار و آماده هستند.
 
کد ویدیو
 

پلیس برای حفاظت از مردم معتکف خیابانی شد / من شهادت میدهم که دولت و رئیس جمهور بسیار برای معیشت مردم زحمت می‌کشند

سردار رادان گفت: در بسیاری از کشور ها میان ملت و حاکمیت ها ارتباط عمیقی نیست اما در کشور ما به برکت مقام معظم رهبری درآمیختگی شگرفی میام مردم و انقلاب است و مردم ما نظام و انقلاب را از خود می‌دانند.

او درپایان  اظهارداشت: مردم مشتاق حفاظت از ارزش های انقلاب بودند و من شهادت میدهم که دولت و رئیس جمهور بسیار برای معیشت مردم زحمت می‌کشند.
کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار