برترينهاي جشنواره «حجاب و عفاف» آذربايجان غربی تجليل شدند
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از اروميه، ربابه عدلی، مسئول بسيج جامعه زنان سپاه شهدا استان صبح امروز در همايش «حجاب و عفاف» استان كه در سالن شركت مخابرات استان در حال برگزاري است، از ارسال بيش از 290 اثر به دبيرخانه جشنواره حجاب و عفاف استان خبر داد و گفت: اين آثار شامل 179 مقاله، 30 پوستر، 10 اثر خطاطی، 22 شعر، 10 عكس و فيلم، 16 اثر ادبی، 10 وبلاگ، پنج مورد كليپ و سه اثر حجمی است.
وی با بيان اينكه تمام آثار ارسالي مورد بررسي و اظهار نظر داوران جشنواره قرار گرفت، افزود: پس از اعلام نظر داوران سه اثر در بخش مقالات و هشت مقاله نيز در بخش هاي آثار به عنوان آثار برتر انتخاب شدند.
مسئول بسيج جامعه زنان سپاه شهدا استان از برگزاري برنامه ها و همايش هاي متعدد ديگر در حاشيه اين جشنواره در شهرستان هاي استان خبر داد و تصريح كرد: در طول مدت فراخوان برگزاري جشنواره استاني سه مناظره تلويزيوني با عنوان حجاب و عفاف، نمايشگاه پوشش اسلامي و همايش هاي حجاب و عفاف در رده هاي مختلف بسيج جامعه زنان اجرا شده است.
عدلی با اشاره به اهميت مقوله حجاب ادامه داد: حجاب می تواند به زن این امکان را بدهد که به عنوان یک انسان فعال با سایر نظام های اجتماعی همچون فرهنگ، سیاست و اقتصاد رابطه ای حسنه برقرار کند؛ چراكه حجاب تمامی خصوصیات یک نظام فرهنگی را داراست.
وي افزود: حجاب بر بعد معنوی انسان تکیه دارد و انسان را به عنوان موجودی فرهنگی که از مهمترین خصوصیات آن برقراری ارتباط منطقی با دیگران است، مطرح مي كند.
مسئول بسيج جامعه زنان سپاه شهدا استان خاطرنشان كرد: حجاب به علت آن که خصلتی نمادین دارد می تواند جریان ارتباط و فعالیت دو قشر مرد و زن را در جامعه تنظیم کرده، و به این سبب عناصر مثبت نظام فرهنگی را فعال و غنی كند./انتهاي پيام/