کشف و امحای گوشت شتر تاریخ‌گذشته در بازرسی‌های دامپزشکی خمینی‌شهر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۲۰۲۶

کشف و امحای گوشت شتر تاریخ‌گذشته در بازرسی‌های دامپزشکی خمینی‌شهر

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی‌شهر از کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۰۰ کیلوگرم گوشت شتر تاریخ‌مصرف‌گذشته در بازرسی از واحد‌های عرضه فراورده‌های خام دامی خبر داد.

کشف و امحای گوشت شتر تاریخ‌گذشته در بازرسی‌های دامپزشکی خمینی‌شهر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی‌شهر اظهار کرد: در جریان بازرسی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه از واحد‌های عرضه فراورده‌های خام دامی در سطح شهر، بیش از ۵۰۰ کیلوگرم گوشت شتر تاریخ‌مصرف‌گذشته از یک واحد صنفی شناسایی و کشف شد.

وی افزود: پس از کشف این محموله، نمونه‌برداری‌های لازم انجام و گوشت‌ها برای انجام آزمایش‌های تخصصی به آزمایشگاه ارسال شد که نتایج بررسی‌ها عدم قابلیت مصرف انسانی این فرآورده را تأیید کرد.

رئیس شبکه دامپزشکی خمینی‌شهر با بیان اینکه سلامت شهروندان خط قرمز مجموعه دامپزشکی است تصریح کرد: پس از احراز شرایط غیربهداشتی، شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی‌شهر در جریان بازرسی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه از واحد‌های عرضه فراورده‌های خام دامی در سطح شهر، بیش از ۵۰۰ کیلوگرم گوشت شتر تاریخ‌مصرف‌گذشته از یک واحد صنفی شناسایی و کشف شد.

وی در پایان از شهروندان خواست هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به تاریخ مصرف، شرایط نگهداری و مهر دامپزشکی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه‌های ارتباطی دامپزشکی گزارش دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار