کشف لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال در محور یاسوج_اصفهان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۴۶۳۱

کشف لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال در محور یاسوج_اصفهان

فرمانده انتظامی شهرستان دنا از کشف محموله لوازم خانگی قاچاق شامل تلویزیون، ماشین لباسشویی و سایر اقلام برقی به ارزش بیش از دو میلیارد ریال از یک خودروی پژو پارس در محور یاسوج – اصفهان خبر داد.

کشف لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال در محور یاسوج_اصفهان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ بهنام زمانی، فرمانده انتظامی شهرستان دنا اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، مأموران انتظامی پاسگاه میمند با هماهنگی مقام قضایی، حین گشت‌زنی در محور یاسوج – اصفهان به یک دستگاه خودروی پژو پارس سفید مشکوک شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: مأموران در بازرسی از این خودرو موفق به کشف و ضبط یک دستگاه تلویزیون، یک دستگاه ماشین لباسشویی، دو دستگاه جاروبرقی، یک دستگاه آبمیوه‌گیری، یک دستگاه سالاد خردکن، یک دستگاه خردکن، یک دستگاه اسنک‌ساز، یک دستگاه قهوه‌ساز، یک دستگاه همزن، یک دستگاه بخارشور، یک دستگاه سماور، یک دستگاه سرخ‌کن و یک دستگاه مایکروفر شدند.

فرمانده انتظامی دنا تصریح کرد: در این رابطه راننده خودرو دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد و خودرو نیز به پارکینگ منتقل گردید.

سرهنگ زمانی با اشاره به اینکه کارشناسان، ارزش کالاهای کشف‌شده را دو میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال برآورد کرده‌اند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در زمینه قاچاق کالا و ارز و اخلال در نظام اقتصادی، مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ به مرکز فوریت‌های پلیسی اطلاع دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار