کد خبر:۱۳۶۴۹۷۲
در نشست خبری؛
فرهادی: پاداش معلمانی که نزدیک مهرماه بازنشسته شدند در یک قسط و یکجا در اوایل بهمن پرداخت شد + فیلم
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: پاداش معلمانی که نزدیک مهرماه بازنشسته شدند در یک قسط و یکجا در اوایل بهمن پرداخت شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری گفت: بعد از تقریبا ۳۰ سال، برای اولین بار در آموزش و پرورش اقداماتی انجام شد که این اقدام یک کار تحولی نبود بلکه از جنس وظیفه بود. متاسفانه این وظیفه سالها به فراموشی سپرده شده بود و شامل پرداخت به موقع پاداش پایان خدمت معلمان عزیز میشد.
وی افزود: معلمانی که در مهر ماه بازنشسته شدند ما در اوایل بهمن، موفق شدیم پاداش این عزیزان را در یک قسط یکجا پرداخت کنیم.
فرهادی بیان کرد: پرداخت با تاخیر بیش از یک ساله پاداش معلمان بازنشسته به یک سنت و یک روال تبدیل شده بود و باعث دلخوری و گلایه معلمان عزیز ما بود و این دلخوری به حق بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰