قالیباف: اگر جمهوری اسلامی تسلیم فشار غرب می‌شد امروز جایگاهی در جهان نداشت + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۵۰۸۲
در تجدیدمیثاق نمایندگان با آرمان‌های امام (ره)؛

قالیباف: اگر جمهوری اسلامی تسلیم فشار غرب می‌شد امروز جایگاهی در جهان نداشت + فیلم

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر جمهوری اسلامی در دهه‌های گذشته تسلیم فشارهای غرب شده بود امروز در هندسه جدید قدرت جهانی هیچ جایگاهی نداشت.
قالیباف: اگر جمهوری اسلامی تسلیم فشار غرب می‌شد امروز جایگاهی در جهان نداشت + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف در مراسم تجدید میثاق نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آرمان‌های امام خمینی (ره)، با اشاره به  جایگاه نظام سلطه آمریکا گفت: نشانه‌های فروپاشی تدریجی نظم پیشین آشکار شده است. سلطه، صرفاً یک رفتار سیاسی مقطعی نیست، بلکه یک نظام فکری، اقتصادی و مهاجم است که در بستر نظام سرمایه‌داری جهانی بازتولید می‌شود.

قالیباف تصریح کرد: اگر جمهوری اسلامی در دهه‌های گذشته در برابر فشار‌های غرب تسلیم می‌شد و از مؤلفه‌های قدرت‌ساز خود عقب‌نشینی می‌کرد، امروز در هندسه جدید قدرت جهانی هیچ جایگاهی نداشت.

وی با تأکید بر نقش ایستادگی و مقاومت در تثبیت موقعیت ایران در معادلات بین‌المللی افزود: حفظ و تقویت مؤلفه‌های قدرت ملی، نتیجه پایبندی به آرمان‌های امام (ره) و انقلاب اسلامی است و همین رویکرد موجب شده جمهوری اسلامی به‌عنوان یک بازیگر تأثیرگذار در تحولات منطقه‌ای و جهانی شناخته شود.

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: استمرار این مسیر نیازمند درک صحیح از ماهیت دشمن، پرهیز از ساده‌انگاری در تحلیل نظام سلطه و عمل مبتکرانه و منسجم در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار