کد خبر:۱۳۶۵۹۸

بازخوانی پرونده آمیا در آرژانتین

با گذشت 17 سال از واقعه انفجار در آميا قضات اين پرونده هنوز نتوانستند متهمان اصلي را به پاي ميز محاكمه بكشانند؛ چراكه هيچ اراده‌اي مبني بر محاكمه متهمان وجود ندارد و تمام تلاش‌ها در جهت دخيل دانستن مقامات ايران در اين انفجار صورت مي‌گيرد كه البته تاكنون هيچ مدرك محكمه پسندي در اين خصوص وجود نداشته است.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ در سال 1994 (27 تير 1373) انفجاري در آميا مركز يهوديان آرژانتين صورت گرفت كه در اين انفجار 85 نفر كشته و 250 نفر زخمي شدند.

تحقيقات ساعات اوليه در خصوص اين انفجار حكايت از برخورد يك دستگاه اتومبيل بمب گذاري شده و در حقيقت نوعي عمليات انتحاري داشت.
 
صهيونيست ها كه همواره از هر فرصتي عليه جمهوري اسلامي ايران استفاده مي كردند اين بار نيز انفجار آميا را بهترين موضوع براي ضربه زدن به ايران يافتند و علي رغم آنكه هيچ گونه مدرك مستدل و متقني در اين زمينه نداشتند انگشت اتهام را در اين انفجار به سمت ايران نشانه رفتند.

هر چند سخنگوي وقت امور خارجه و سفارت ايران در بوينوس آيرس بلافاصله واقعه تروريستي آميا را محكوم كرده و آمادگي خود را جهت همكاري با مقامات آرژانتين جهت روشن شدن موضوع اعلام كرد اما  با تبليغات مسموم و سوء رسانه هاي غربي و لابي صهيونيستي عليه ايران شاهد تظاهراتي در مقابل سفارت ايران در آرژانتين با همراهي انجمن هاي يهودي بوديم.
 
تلاش هاي ابتدايي براي متهم كردن ايران از سوي كارلوس منم، رئيس جمهور وقت آرژانتين و وزير بهداشت وي صورت گرفت. هر چند وي با پرداخت رشوه هاي كلان به برخي از ايرانيان فراري و از اعضاي سازمان منافقين توانسته بود مداركي را تهيه كند اما هيچ كدام از اين مدارك از نظر دادگاه بين الملل انگليس و مجمع عمومي اينترپل جهت متهم دانستن ايران در اين پرونده قابل قبول دانسته نشد.

لازم به ذكر است، كارلوس منم و برخي از مقامات بلندپايه دولت وي بعدها به عنوان متهمان و مظنونان به دادگاه فراخوانده شدند؛ چرا كه پرونده سازي وي عليه مقامات ايران با پرداخت رشوه هاي كلان به حدي آشكار و مشخص بود كه نتوانست كاري از پيش ببرد.
 
پرونده آميا در حالي تاكنون بلاتكليف، ناتمام و نامشخص باقي مانده است كه در آرژانتين رسيدگي به هيچ پرونده اي به اين اندازه طول نكشيده است.
 
هر چند اسنادي كه بتوان انگشت اتهام دستگاه قضاي آرژانتين و برخي رسانه هاي غربي و رژيم صهيونيستي به سوي ايران نشانه رود، وجود ندارد اما با اين وجود قضات و دادستان آرژانتين طي حكمي برخي مقامات جمهوري اسلامي ايران را در انفجار آميا دخيل دانسته و اسامي آنان را منتشر كرد كه از جمله آن احمد وحيدي، وزير دفاع كنوني ايران است.

در سالگرد واقعه آميا مجددا مباحثي پيرامون اين پرونده و تكرار مكررات مبني بر دخالت مقامات ايراني در انفجار سال 1994 در بوينوس آيرس به اخبار درجه يك رسانه هاي غربي و لابي صهيونيست تبديل شده است.
 
هر چند كه غرب و صهيونيست ها همواره طي سه دهه گذشته تلاش كردند تا ايران را در هر تروري در هر گوشه از جهان دخيل بدانند اما ملت ها و دولت هاي آزاده به روشني درك كرده اند كه مبنا و بنيان هاي انقلاب اسلامي و آموزه هاي اسلامي چنين امري را بر نمي تابد و هرگز جمهوري اسلامي به دنبال كشتار بي دفاعان و بي گناهان چه يهودي و چه غيريهودي نبوده و نخواهد بود كه شاهد مثال ما در اين خصوص سفر اخير احمد وحيدي به بوليوي و استقبال گرم دولتمردان اين كشور از وي است.
 
در عصر كنوني در مقابل گسترش نفرت جهاني نسبت به صهيونيست بين الملل روز به روز علاقه مندي و گرايش به نظام جمهوري اسلامي ايران افزايش يافته و توطئه هاي غرب و آمريكا مبني بر نقض حقوق بشر، تلاش ايران به دستيابي سلاح هاي كشتار جمعي به نتيجه اي نرسيده است لذا هر گونه ادعايي در انفجار آميا عليه جمهوري اسلامي طرفي از پيش نخواهد برد و جز تكرار مكررات و ادامه سلسله مباحث زنجيره اي از سوي صيهونيست ها و آمريكا نيست. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار