بسياري از مشكلات مردم مناطق محروم با تلاش‌هاي نيروي بسيجي مرتفع مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۶۸۶
فرمانده سپاه عاشوراي تبريز:

بسياري از مشكلات مردم مناطق محروم با تلاش‌هاي نيروي بسيجي مرتفع مي‌شود

فرمانده سپاه عاشورايي تبريز گفت: بسياري از مشكلات و موانع خدماتي، درماني، فرهنگي و عمراني مردم مناطق محروم كه نمي‌توانند براي حل آنها به مسئولان مراجعه كنند با تلاش و پيگيري نيروهاي بسيجي مرتفع مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، سردار پور جمشيديان امروز در نشست مطبوعاتي در خصوص راه‌اندازي تخصصي ترين و مجهزترين بيمارستان صحرايي استان آذربايجان شرقي گفت: سومين بيمارستان صحرايي حضرت فاطمه زهرا(س) يكي از مجهزترين و فوق تخصصي ترين بيمارستان صحرايي كشور است كه اول مردادماه جاري توسط سپاه عاشورا و با همكاري دانشگاه علوم پزشكي و بسيج جامعه پزشكي تبريز راه‌اندازي مي شود.

 

وي با بيان اينكه راه اندازي اين بيمارستان در راستاي محروميت زدايي است، افزود: يكي از برنامه‌هاي مهم نيروهاي بسيجي در راستاي جامه عمل پوشاندن به منويات مقام معظم رهبري، شناسايي، كمك رساني و انعكاس وضعيت مناطق محروم به مسئولان است كه بسياري از مشكلات و موانع مردم مناطق محروم به وسيله اين نيروها مرتفع مي شود.


فرمانده سپاه عاشورايي تبريز با بيان اينكه محروميت زدايي از شهرها و روستاها بخصوص روستاهاي دور افتاده كشور از اهداف مهم انقلاب فرهنگي ماست، گفت: جهاد سازندگي بسيج مستضعفان در اين راستا تلاش مجددانه و و پيگيري هاي بي دريغ انجام داده اند و اقدامات بزرگ عمراني، فرهنگي، آموزشي و خدمات درماني در اين مناطق از جمله اي آنهاست كه تمامي اين اقدامات به صورت رايگان است.

 

پور جمشيديان از راه‌اندازي دومين بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي در بعد از ماه مبارك رمضان سال جاري خبر داد و گفت: تمرين و آماده بودن دستگاه‌هاي مختلف در كنترل بحران ها و حوادث در استان آذربايجان شرقي كه يكي از حادثه خيزترين استانهاست، از حسن هاي اين بيمارستان است.


در ادامه دكتر يعقوبي رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز نيز به وضعيت بيمارستان ها در استان اشاره كرد و گفت: اكثر بيمارستان هاي استان بافت فرسوده و طراحي قديمي دارند كه در اين بيمارستان بسياري از بخش‌ها تعبيه نشده بود.


وي افزود: دانشگاه علوم پزشكي تبريز با تلاش‌ها و پيگيري هاي لازم درصدد جاگزين كردن اين بيمارستان هاست.

 

رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز در ادامه با اشاره به اينكه 180 درصد تخت هاي بيمارستان هاي استان پر هستند، گفت: علت سر ريز شدن تخت هاي بيمارستاني استان ها، توزيع نامناسب تخت ها در بيمارستان هاي استان، حوادث و تصادفات و غير معمول بودن الگويي بيماري در استان است.


يعقوبي ادامه داد: بيمارستان هاي ما براي چنين حوادثي كه در دنيا بي نظير است، طراحي نشده‌اند و هيچ ساختاري در كل دنيا نمي تواند جوابگوي اين مسائل باشد.


وي احداث بيمارستان هاي كودكان كه بيمارستان قبلي فرسوده و داراي تجهيزات قديمي است را در استان ضروري دانست و گفت: احداث بيمارستان مجهز و كامل كودكان يكي از ضروريات استان و منطقه است؛ چراكه در منطقه بيمارستان كودكان مجهز و كامل نداريم؛ هر چند كه بودجه‌اي به همين منظور در سفرهاي استاني رئيس جمهور در نظر گرفته شده، اما اين هزينه بدست ما نرسيده است.


رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز به راه‌اندازي بيمارستان صحرايي در منطقه ورزقان اشاره كرد و گفت: سال هاي گذشته جمع كردن تعدادي پزشك متخصص حاضر به خدمت در مناطق محروم، بيمارستان صحرايي و اورژانسي سخت بود، اما با همكاري بسيج جامعه پزشكي، پزشكان و متخصصان حاذقي براي كمك به مناطق محروم بخصوص در اين بيمارستان صحرايي اعلام آمادگي و تعهد كرده‌اند. 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار