‌بيش از 156هزار تخلف حادثه‌ساز رانندگي در تعطيلات اخير
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۶۹۹

‌بيش از 156هزار تخلف حادثه‌ساز رانندگي در تعطيلات اخير

فرمانده پليس راه كشور از برخورد با بيش از 156 هزار تخلف حادثه ساز و ضبط يك هزار و 300 جلد گواهينامه رانندگان متخلف در تعطيلات اخير خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، سرهنگ محمدرضا مهماندار دوشنبه با اشاره به توقيف حدود 36 هزار دستگاه خودرو و موتورسيكلت در تعطيلات اخير (22تا 26 تيرماه) گفت: از اين تعداد حدود 22 هزار دستگاه خودرو و 14 هزار دستگاه موتورسيكلت بوده است.
 
وي با اشاره به وقوع 2 هزار و 70 فقره تصادف در جاده‌هاي كشور در تعطيلات اخير گفت: پس از استان تهران بيشترين تصادفات در مازندران، گيلان، اصفهان و فارس رخ داده است. همچنين عامل 57 درصد تصادفات جاده‌اي سواري و وانت، 24 درصد موتورسيكلت و 7 درصد كاميون بوده است.
 
پليس راه كشور با اشاره به اينكه 36 درصد تصادفات تعطيلات اخير از شكل واژگوني بوده است، گفت: در عين حال 61 درصد تصادفات تا 30 كيلومتري شهرها رخ داده و مهمترين علل وقوع تصادفات در جاده‌اي كشور به ترتيب عدم توجه به جلو، تخطي از سرعت مطمئنه، انحراف به چپ و عدم رعايت حق تقدم بوده است.
 
به گفته وي، بيشترين ساعات وقوع تصادفات در جاده‌هاي كشور 16 تا 20 و پس از آن 12 تا 16 بوده است.
 
وي به آمار تصادفات درون شهري درتعطيلات اخير اشاره كرد و گفت: آمارها نشان مي‌دهد مهمترين علت تصادفات درون شهري عدم توجه به جلو، انحراف به چپ، عدم توانايي در كنترل وسيله نقليه، عدم رعايت حق تقدم و تخطي از سرعت مطمئنه بوده است. از سوي ديگر 69 درصد تصادفات درون شهري در تعطيلات گذشته در شب‌ها اتفاق افتاده است.
 
فرمانده پليس راه كشور در پايان با اشاره به اينكه حجم سفرها در تعطيلات اخير بسيارزياد بود از همكاري خوب رانندگان و صبر و تحمل آنها براي رانندگي با توجه به عدم كشش جاده‌هاي كشور خصوصا در استان‌هاي شمالي تشكر كرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار