مرگ حدود ۱۴ هزار نفر در تصادفات در ۸ ماه/ بیشترین آمار فوتی ها مربوط به کدام استان‌هاست؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۰۲۶۰

مرگ حدود ۱۴ هزار نفر در تصادفات در ۸ ماه/ بیشترین آمار فوتی ها مربوط به کدام استان‌هاست؟

در هشت ماهه امسال براساس گزارش سازمان پزشکی قانونی، ۱۳ هزار و ۹۷۷ نفر جان خود را در تصادفات از دست داده‌اند که نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته افزایش داشته است.
مرگ حدود ۱۴ هزار نفر در تصادفات در ۸ ماه/ بیشترین آمار فوتی ها مربوط به کدام استان‌هاست؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در کشور ما یکی از مهم‌ترین علت‌های مرگ و میر، تصادفات جاده‌ای و شهری است که هر ساله باعث کشته شدن هزاران نفر و مجروحیت تعداد زیادی از افراد می‌شود و متاسفانه آثار برخی از این مصدومیت‌ها تا پایان عمر برای فرد باقی می‌ماند.

در آخرین آمار منتشر شده توسط سازمان پزشکی قانونی کشور، در هشت ماهه امسال ۱۳ هزار و ۹۷۷ نفر جان خود را در تصادف از دست داده‌اند که ۱۱ هزار و ۱۹۱ نفر از آنها مرد و ۲ هزار و ۷۸۶ نفر زن بوده‌اند. در حالیکه سال گذشته در همین بازه زمانی ۱۳ هزار و ۴۷۵ نفر در تصادفات کشته شده بودند.

تهران؛ رتبه اول کشته‌شدگان و مجروحان

از اول فروردین ماه امسال تا آخر آبان ماه، ۹۷۴ مرد و ۱۸۲ زن و مجموعا هزار و۱۵۶ نفر در تصادفات استان تهران جان خود را از دست دادند که این عدد سال گذشته ۹۳۰ نفر بود که شاهد رشد ۲۴.۳ درصدی هستیم و این چنین تهران رتبه اول در فوتی تصادفات را دارد. استان فارس در رتبه بعدی قرار دارد و امسال هزار و ۶۸ نفر نیز در تصادفات جان خود را از دست دادند که نسبت به بازه زمانی در سال گذشته هزار و ۵۹ نفر در تصادفات کشته شده بودند.

علاوه بر این کم‌ترین میزان فوتی تصادفات در استان کهکیلویه و بویر احمد رخ داده و امسال ۱۵۸ نفر و سال گذشته ۱۶۶ نفر در تصادفات جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین در تصادفات ۸ ماهه امسال، ۲۷۷ هزار و ۱۶۹ مصدوم شدند که ۱۹۷ هزار نفر از آنها مرد و ۷۹ هزار و ۵۳۷ زن بودند. در سال گذشته نیز ۲۷۲ هزارو۵۸۶ نفر مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

رتبه اول مصدومان نیز به استان تهران اختصاص دارد. در استان تهران ۳۳ هزار و ۴۲۵ شامل ۸ هزار و ۸۹۴ زن و ۲۴ هزار و ۵۳۱ مرد مصدوم شدند. رتبه دوم نیز استان خراسان رضوی با ۲۶ هزار و ۳۷۸ مصدوم قرار دارد.

کمترین تعداد مصدومان تصادفات نیز به استان ایلام با ۷۰۲ مصدوم زن و هزارو ۶۵۰ مصدوم مرد اختصاص دارد.

از آنجایی که سال هنوز به پایان نرسیده و در اواخر سال میزان سفر‌های جاده‌ای آغاز می‌شود، به نظر می‌رسد این آمار همانند سال‌های گذشته افزایش یابد که می‌طلبد رانندگان توجه بیشتری به قوانین داشته و برای تجربه سرعت غیر مجاز که بیشترین عامل تصادفات است؛ جان خود و دیگران را به خطر نیندازند.

پربازدیدترین آخرین اخبار