۸۳ دستگاه وسیله نقلیه در ورامین توقیف شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۰۵۲۹

۸۳ دستگاه وسیله نقلیه در ورامین توقیف شد

فرمانده انتظامی ورامین گفت: ۸۳ دستگاه وسیله نقلیه متخلف در این شهرستان طی اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و توقیف شدند.

۸۳ دستگاه وسیله نقلیه در ورامین  توقیف شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ ابراهیم شریفی مقدم فرمانده انتظامی ورامین از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و توقیف ۸۳ دستگاه وسیله نقلیه متخلف در این شهرستان خبر داد.

شریفی‌مقدم در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر ایجاد مزاحمت برخی وسایل نقلیه متخلف در سطح شهرستان و اماکن شلوغ و پرتردد، رسیدگی به موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.


وی افزود: مأموران انتظامی با اجرای طرح‌های هدفمند از ابتدای بهمن‌ماه سال جاری موفق شدند ۲۸ دستگاه خودرو و ۵۵ دستگاه موتورسیکلت متخلف را توقیف و به پارکینگ منتقل کنند.


فرمانده انتظامی ورامین با تأکید بر اینکه امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است، تصریح کرد: برخورد با وسایل نقلیه متخلف از مطالبات جدی مردم است و پلیس در چارچوب قانون برای تأمین نظم و آرامش عمومی قاطعانه عمل خواهد کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار