۸ درصد داوطلبان انتخابات شورا روستایی در گلستان زن هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۲۳۹۴

۸ درصد داوطلبان انتخابات شورا روستایی در گلستان زن هستند

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گلستان گفت: طی ۶ روز فرایند ثبت‌نام، در مجموع ۴ هزار و ۴۶۰ گلستانی در سامانه جامع انتخابات نام‌نویسی کرده‌اند که ۳۷۱ نفر از آنان بانوان هستند.

۸ درصد داوطلبان انتخابات شورا روستایی در گلستان زن هستند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید صادق شیرنگی، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در گرگان اظهار کرد: در پایان ششمین روز از ثبت‌نام داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی روستا، ثبت‌نام یک‌هزار و ۴۷۰ نفر در سامانه جامع انتخابات کشور قطعی شده است که از این تعداد ۱۲۴ نفر را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی تصریح کرد: طی ۶ روز نخست فرایند ثبت‌نام، در مجموع ۴ هزار و ۴۶۰ نفر در سامانه جامع انتخابات نام‌نویسی کرده‌اند که ۳۷۱ نفر از آنان معادل ۸درصد، بانوان هستند.

 مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گلستان با اشاره به روند مطلوب ثبت‌نام‌ها، بر ضرورت دقت داوطلبان در تکمیل مدارک و رعایت زمان‌بندی اعلام‌شده تأکید کرد و گفت: ستاد انتخابات استان با آمادگی کامل، فرآیند نام‌نویسی را تا پایان مهلت قانونی دنبال خواهد کرد.

وی ادامه داد: در سطح استان، با توجه به جمعیت حدود ۴۸ درصدی ساکن در روستا‌های استان و وجود ۹۹۸ روستای بالای ۲۰ خانوار و دارای کد روستایی؛ در مجموع ۳ هزار و ۳۷۲ کرسی در قالب شورا‌های روستایی در استان وجود دارد که شامل ۸۹۹ روستا با شورا‌های سه نفره و ۱۸۹ روستا با شورا‌های پنج نفره است.

شیرنگی بیان کرد: ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های روستایی تا پنجشنبه ادامه دارد و به صورت اینترنتی قابل انجام است. داوطلبان می‌توانند از طریق کامپیوتر شخصی، کافی‌نت‌ها یا مراجعه مستقیم به بخشداری‌ها که برای این منظور تجهیز شده‌اند، اقدام کنند.


وی اظهار کرد: اهتمام به حضور نخبگان، جوانان و بانوان استانداری و ستاد انتخابات با هدف اعتمادسازی و حضور حداکثری نخبگان، از اولویت‌ها است

پربازدیدترین آخرین اخبار