کد خبر:۱۳۷۴۳۰

نظرات کاربران «بی. بی. سی» در خصوص رسوایی شنود تلفنی

کاربران سایت «بی. بی. سی» فارسی ذیل مطلبي با عنوان «جنجال شنود تلفنی متعلق به نشریه مرداک، نظرات شما» به نکات جالب توجهی از جمله استاندارد دوگانه غرب در خصوص دموکراسی، سکوت «بی. بی. سی» در خصوص این رسوایی و کشته شدن خبرنگار افشاکننده آن، نقش و نفوذ مرداک در سیاست‌های انگلیس و غيره اشاره کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، کاربران پایگاه خبری بی. بی. سی فارسی در بخش «نوبت شما» نظرات خود را در خصوص رسوایی شنود مکالمات در انگلیس مطرح کردند.

 

بنا بر این گزارش، کاربران فارسی زبان سایت «بی. بی. سی» در ذیل مطلبي با عنوان «جنجال شنود تلفنی متعلق به نشریه مرداک، نظرات شما» به نکات جالب توجهی از جمله استاندارد دوگانه غرب در خصوص دموکراسی، سکوت «بی. بی. سی» در خصوص این رسوایی و کشته شدن خبرنگار افشاکننده آن، واکنش پلیس انگلیس به این موضوع، شعارهای غیرواقعی غرب در خصوص حقوق بشر، نقش و نفوذ مرداک در سیاست های انگلیس، آگاهی قبلی سرویس های جاسوسی آنگلیس و آمریکا از جزئیات این اقدامات و غيره اشاره کرده اند.

 

سورنا از بابل با اشاره به استانداردهای دوگانه غرب در برخورد با این قبیل مسائل نوشته است: «شما دیگه چرا؟ شما که دموکراسی رو با چماغ تو سر مردم دنیا می زنید از شما بعیده. البته شما هم ماترک اون پیر استعمارید غیر از این از شما انتظار نمیره شنود تلفن در انگلستان یا حتی بریتانیا یعنی بی اعتمادی به مردم. ایران هم نیاز به شنود تلفن نداره اگه داشت این سیستم رو از خودتون می خریم»

 

احسان از کرج ضمن اشاره به سکوت «بی. بی. سیز در خصوص این رسوایی و حواشی آن گفته است: «جالب این جاست که تا کوچکترین اتفاقی در کشور ایران می افتند سریعا بی. بی. سی گزارش تهیه می کند، اما زمانی که افشاکننده شنود پیام تلفنی کشته شد، بی. بی. سی هیچ خبری را تا ساعت ها در این مورد درج نکرد و سپس در واپسین ساعات روز یک تیر خبری کوچک زد و بعد از دو ساعت پاک کرد؛ اگر این اتفاق در ایران افتاده بود تا الان چندین برنامه با کارشناسان مختلف به بررسی چگونگی مرگ این افشاکننده می پرداخت و چندین کاندیدا هم به عنوان قاتل معرفی می کرد. بی. بی. سی خیلی زیرکانه بحث کشته شدن این فرد رو بایکوت کرد»

 

رامین از سیدنی نیز به واکنش عجیب سخنگوی پلیس لندن در خصوص مرگ افشاکننده این ماجرا پرداخته و نوشته است: «روز سه شنبه، 19 ژوئیه جسد شان هور، خبرنگار سابق هفته نامه نیوز آو د ورلد که اتهامات مربوط به شنود غیرقانونی تلفنی را برای اولین بار مطرح کرد، در خانه اش در واتفورد پیدا شد. او به روزنامه نیویورک تایمز گفته بود که میزان شنود بسیار بیشتر از حدی است که اعلام شده است. خنده دار اين است که سخنگوی پلیس لندن مرگ او را مشکوک نمي داند... اصلا چرا بايد اربابان سرمايه، اخبار را کنترل کنند. تعريف من از دمکراسی اين نيست.»

 

ماهان از تهران نیر با اشاره به مرگ این خبرنگار شعارهای فریب دهنده غرب در دفاع از حقوق بشر و غيره را مطرح کرده و گفته است: «اين حرف ها و اين كشتن هاي سياسي و اطلاعاتي اگه الان در ايران اتفاق بيفته دست از سر ايران برنميدارن، ولي حالا مردمي كه عاشق غرب هستن نميخوان اين كشتن خبرنگار افشاكننده رو ببينن. آزادي رسانه و حفظ جان خبرنگار و از اين دست ادعاها كجا رفت؟ آهان يادم رفته بود كه اين مسائل مختص ايران و مخالفان غربه نه خود اونا. اين ماجرا و ماجراي قتل فردي كه اطلاعات محرمانه در خصوص جنگ عراق داشت، در چند سال پيش نشون ميده كه اين حرف هاي حقوق بشري چيزي جز بهانه براي فشار سياسي براي كشورهايي مثل ايران نيست»

 

علی از تبریز با اشاره به قدرت رسانه ای مرداک و تاثیرگذاری وی بر جریانات سیاسی و حاکم به انگلیس نوشته است: «موضوع مرداک بيشتر از شنود معمولی است؛ مرداک در واقع هم اسکاتلنديارد و هم ديويد کامرون را در جيب داشته و متاسفانه دموکراسی غربی در اين مورد را به چالش کشيده است. اين موضوع حکايت گرداندن دموکراسی غرب توسط اشخاصی چون مرداک است. مردم غرب در واقع کاره اي نيستند و تحت تاثير اين گونه مواردند يا حرکت عروسکی دارند. کی شود که مردم تصميم بگيرند؟»

 

شهرام از اصفهان هم این موضوع که سرویس های جاسوسی انگلیس از این موضوع بی خبر باشند را رد کرده و گفته است: «مسلما اصطکاکی بین قدرت های جهانی پیش آمده که منجر به قربانی شدن آقای مرداک شده است و گرنه غیرممکن است فعالیت های این غول رسانه ای تا حالا از چشم سرویس های اطلاعاتی انگلیس و آمریکا دور مانده باشد. آقای مرداک زیادی تو سیاست های جهانی دخالت می کرد و باید ادب می شد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار