پزشکیان: کلاس ها به آخرین تجهیزات مجهز خواهند شد/معلم‌ها باید باور و اعتقاد به این آب و خاک را در دانش آموزان ایجاد کنند +فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۶۰۵۵
در نشست توسعه عدالت آموزشی مازندران مطرح شد؛

پزشکیان: کلاس ها به آخرین تجهیزات مجهز خواهند شد/معلم‌ها باید باور و اعتقاد به این آب و خاک را در دانش آموزان ایجاد کنند +فیلم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در نشست توسعه عدالت آموزشی بر لزوم بهبود شرایط آموزشی و تجهیز کلاس‌ها به ابزار مدرن تأکید کرد و گفت که ایران نباید از دیگر کشورها عقب بماند.
پزشکیان: کلاس ها به آخرین تجهیزات مجهز خواهند شد/معلم‌ها باید باور و اعتقاد به این آب و خاک را در دانش آموزان ایجاد کنند +فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در نشست توسعه عدالت آموزشی، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور با اشاره به چالش‌ها و مشکلات موجود گفت: از زمانی که ما مسئولیت داریم، تمام مشکلات بر دوش ما نازل شده است. به اندازه همه مشکلات در این ۴۷ سال گذشته انقلاب، ما در یک سال تجربه کرده‌ایم.

وی ادامه داد: بیش از ۱۰۰ همت با کمک مردم برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است. اگر مردم باشند و اراده وجود داشته باشد، ما عقب نخواهیم ماند. ایران نباید از کشور دیگری عقب بماند. تلاش می‌کنیم و ما می‌توانیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد.

کد ویدیو

پزشکیان در ادامه سخنان خود با تأکید بر لزوم بهبود شرایط آموزشی گفت: کلاس‌ها را باید تجهیز کنیم به آخرین ابزار و تجهیزات ممکن برای انتقال علم و دانایی. شرایط فعلی کلاس‌ها قابل قبول نیستند و ما نمی‌خواهیم از بهترین کلاس‌های آمریکا عقب بمانیم.

وی همچنین در رابطه با مواجهه با سختی‌ها افزود: ماه رمضان به ما درس می‌دهد تا با سختی‌ها مواجه شویم، تغییر ایجاد کنیم و از پس سختی‌ها برآییم.

کد ویدیو

پزشکیان: آموزش صحیح از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری می‌کرد

در نشست توسعه عدالت آموزشی، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت آموزش صحیح گفت: اگر آموزش درست صورت می‌گرفت، این اتفاقات رخ نمی‌داد که بچه‌های ما باعث شادی دشمن شوند.

وی در ادامه افزود: بار سنگینی بر دوش آموزش و پرورش است و باید به آموزش و پرورش کمک کرد.

پزشکیان همچنین تأکید کرد: با کمک خلاقان، دانشجویان و همه مردم، ایران را خواهیم ساخت.

کد ویدیو

پزشکیان: معلمان باید باور به وطن را در دانش‌آموزان ایجاد کنند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در نشست توسعه عدالت آموزشی با اشاره به نقش معلمان در تربیت نسل آینده گفت: معلمان باید باور و اعتقاد به این آب و خاک را در دانش‌آموزان ایجاد کنند.

وی همچنین تأکید کرد: کلمه نتواستن باید از ذهن دانش‌آموزان بیرون برود.

پزشکیان در ادامه اظهار داشت: ان‌شاءالله با کمک خیرین، خودمان و همه، روند را تغییر خواهیم داد.

وی افزود: معلمان باید تلاش کنند تا آخرین دستاوردهای علمی را به دست آورند.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار