آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۶۹۷۲
در برنامه راس یک مطرح شد؛

نیرو‌های مسلح وطن پرستان واقعی‌اند / حیوانات خارج نشین ذات کثیف خود را نشان دادند + فیلم

در مجله «رأس یک» به موضوعاتی از قبیل نیرو‌های مسلح وطن پرستان واقعی‌اند و حیوانات خارج نشین ذات کثیف خود را نشان دادند پرداخته شد.
نیرو‌های مسلح وطن پرستان واقعی‌اند / حیوانات خارج نشین ذات کثیف خود را نشان دادند + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در مجله «رأس یک» به موضوعاتی از قبیل نیرو‌های مسلح وطن پرستان واقعی‌اند و حیوانات خارج نشین ذات کثیف خود را نشان دادند پرداخته شد.

باران موشک نیرو‌های مسلح بر سر تمام پایگاه‌های آمریکایی در منطقه آغاز شده است

 شایان دنیادیده مجری برنامه راس یک گفت: طی ساعات گذشته شاهد تجاوزات دشمن صهیونی_ آمریکایی به خاک میهنمان بودیم و اما دقایقی از این حملات نگذشته بود که موج اول حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سرزمین‌های اشغالی و تمام پایگاه‌های ایالت متحده آمریکا در منطقه مورد هدف قرار گرفتند.

وی افزود: طبق اعلام شورای عالی امنیت ملی این حملات ادامه خواهد داشت.ما آماده‌ایم به این اقدامات متجاوزان به خاک کشورمان تا آخرین قطره خون پاسخ دهیم.

کد ویدیو
 

هیچ زمانی ملت ایران در برابر تجاوز خارجی و دشمنان سر خم نکردند/قطعا دشمنان با شکست به خانه خود برخواهند گشت

 شایان دنیادیده مجری برنامه راس یک گفت: برای دومین بار آمریکا پای میز مذاکره به کشور ما حمله کرد و در روز چهارم دفاع مقدس ۱۲ روزه دشمن متجاوز درخواست آتش بس کرد.
او ادامه داد: متجاوزان به خاک ایران تاریخ ما را بخوانند و پشتیبان ملت ایران امام زمان و اهل بیت هستند و قطعا در این جنگ ملی میهنی ما را تنها نخواهند گذاشت.
کد ویدیو
 

نیرو‌های بسیج و حافظان امنیت در کنار پلیس راهور در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند/ کسانی که از داخل کشور می‌گفتند اگر به خاک ایران حمله شود مردم آسیبی نمی‌بینند، الان کجا هستند؟

علی توسلی  خبرنگار در برنامه راس یک گفت: اینها همان کسانی هستند که این ۵۰ روز همه تهمت‌ها و توهین‌ها را شنیدند، اما هر موقع اتفاقی می‌افتد همین بسیجیان و نیرو‌های مردمی هستند که پای کار کشور هستند و در حملات صبح امروز رژیم صهیونیستی و آمریکا یک دختر خردسال به شهادت رسید همچنین این سران جبهه‌های مختلفی که در کشور هستند و می‌خواستند بیانیه بدهند و حتی درخواست ورود نظامی آمریکا را داده بودند الان کجا هستند؟
کد ویدیو

سگ زرد آمریکایی هنوز مردم و رهبر جمهوری اسلامی ایران را نشناخته است و حملات نیرو‌های مسلح ما منطقه‌ای آغاز شد

توسلی بیان کرد: پیش از این هشدار به آمریکا داده شده بود که در زمین بازی رژیم صهیونیستی بازی نکند.
کد ویدیو
 

دستگاه‌های خدمت رسان کشور از جمله اورژانس، مراکز درمانی، داروخانه‌ها، پلیس و هلال احمر در آماده باش کامل قرار دارند

مهدی عندلیب در برنامه راس یک گفت: فراجا در چند اطلاعیه اعلام کرد که مرکز فوریت‌های ۱۱۰ همچنان فعال است و مردم می‌توانند موارد مشکوک را به اطلاع پلیس برسانند همچنین فراجا اعلام کرد که مردم برای حل مشکلات ترافیکی در برخی معابر با پلیس راهور همکاری کنند تا مشکلی پیش نیاید و عبور و مرور راحت‌تر است.
وی افزود: نیرو‌های هلال احمر از ابتدای تجاوز صهیونی_آمریکایی در حال امدادرسانی هستند و آماده باش کامل به اعضای هلال احمر داده شده است.
مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها با آمادگی قبلی، به صورت شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.
او ادامه داد: تجهیزات خوبی وارد ناوگان اورژانس شده و در آماده باش کامل قرار دارند و دستگاه‌های امدادرسان ما از مدت‌ها قبل آمادگی این بحران را داشتند و با قدرت در میدان حضور دارند.
کد ویدیو

نیروهای مسلح جانانه در حال دفاع از کشور هستند و ثابت خواهد شد که وطن پرستان واقعی این دلیرمردان هستند

کیارش دنیا دیده در برنامه راس یک گفت: این اطمینان را به همه مردم می‌دهیم که نیروهای مسلح ما همین الان جانانه در حال دفاع از این آب و خاک هستند.

کد ویدیو

حیوانات خارج نشین و در راس آن‌ها رضا پهلوی و پادوهای دورشان ذات کثیف و لجن خود را طی نشان دادند

وی افزود: ترامپ واضح نیت خود را برای حمله به مردم ایران اعلام کرد و هر کس چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی سخنی در راستای حرف‌های دشمن انجام دهد، ستون پنجم دشمن است.

او ادامه داد: ما اکنون مشغول جنگ مستقیم با دشمن هستیم و هر صدایی غیر از این در کشور شنیده شود نشان از همکاری با دشمن متخاصم است و باید دستگاه‌های امنیتی با آن مقابله کنند و ما نیز همانگونه که قبلا گفتیم مشغول جنگ با رژیم صهونیستی و آمریکا هستیم و ایستاده‌ایم و این راه را ادامه می‌دهیم تا سرنگونی شما را ببینیم.

کد ویدیو
 

مشاهدات میدانی خبرنگارSNNTV از محدوده هدف قرار گرفته توسط دشمن متجاوز صهیونی_ آمریکایی در پردیس حکومتی تهران

امیر رضا میکائیلی در برنامه راس اظهارداشت: نقطه‌ای که بنده در آنجا حاضر شدم ساعت 9:45 دقیقه صبح هدف حمله قرار گرفته بود و حجم تخریب قابل توجهی در آن منطقه دیده می‌شد و چندین نقطه مورد اصابت پرتابه قرار گرفته بود.

او ادامه داد: تمامی مصدومان با کمک نیروهای هلال احمر و اورژانس از محل حادثه خارج شدند و در صحنه حادثه پیکر مطهر سه شهید را دیدیم.

وی بیان کرد: بافت پردیس حکومتی شامل منازل و مغازه‌های مردم عادی نیز می‌شود و پدر یک خانواده در آن منطقه به شهادت رسیده بود و دو نفر از فرزندان وی را هنوز پیدا نکرده بودند همچنین صحنه‌های تلخی را امروز مشاهده کردیم.

کد ویدیو
 

جانوران بی وطن خارج نشین که بزن بزن راه انداختند الان کجا هستند؟ /دشمن تفاوتی بین مرکز نظامی و غیر نظامی در تجاوز به خاک کشورمان قائل نیست

شایان دنیا دیده مجری برنامه راس یک گفت: امسال احسان کرمی، اشکان خطیبی، ارژنگ امیرفضلی و برزو ارجمند آن سوی مرزها نشستند و پا روی پا انداخته‌اند و نفسِ راحت می‌کشند؛ ولی اینجا خانواده‌ها باید استرس داشته باشند و در ترافیک خیابان گیر بیفتند.

وی افزود: همکاران ما از تهران گزارش دادند که علاوه بر آسیب به ساختمان‌های مسکونی و مراکز نظامی، اجساد شهدای غیر نظامی و کودک خردسال نیز در بین آسیب دیدگان دیده می‌شد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار