آمار جدید شهدای جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۸۴۳۸

آمار جدید شهدای جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونی

آمار جدید شهدای جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونی اعلام شد.
آمار جدید شهدای جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونی

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بنیاد شهید و امور ایثارگران: شهدای تشییع شده حمله متجاوزانه و نظامی آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب اسرائیل تا تاریخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ به تعداد ۱۲۳۰ نفر می‌باشد.

رابطه ویتکاف و کوشنر با نتانیاهو

آکسیوس: رابطه ویتکاف و کوشنر با نتانیاهو در حدی است که تقریباً هر روز با هم صحبت می‌کنند.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۵۱
اجتماع عظیم هیئات مذهبی مشهد مقدس

آمار جدید شهدای جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونی
بمناسبت شهادت قائد امت، حضرت آيت‌ اللّٰه امام خامنه‌ای (قدس سره)

بانوای:حاج محمود کریمیحاج امیر کرمانشاهی

پنجشنبه ۱۴ اسفند ماه

ساعت ۲۰:۳۰

محل تجمع: هاشمیه ۲۰

حرکت به صورت دسته عزاداریبه سمت «خیابان هفت تیر»

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۳۸
رئیس‌جمهور سنگال شهادت رهبر معظم انقلاب را تسلیت گفت

رئیس‌جمهور سنگال در پیامی با ابراز همدردی و همبستگی با ملت ایران، شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران را تسلیت گفت.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۳۰
یادآوری سخنگوی وزارت امور خارجه از حدیث امیر مؤمنان

ضربات پی در پی سپاه و ارتش به دشمن آمریکایی صهیونی / انتشار تصاویر جذاب از جهنم صهیونیست‌ها + فیلم و عکس

یادآوری سخنگوی وزارت امور خارجه از حدیث امیر مؤمنان: پابرجا و استوار باش، که پیروزی تنها از سوی خدا است.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه طی پستی در شبکه اجتماعی ایکس، حدیثی از حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام را به اشتراک گذاشت:

«اگر کوه‌ها از جای کنده شوند، تو پابرجا و استوار باش! دندان‌هایت را به هم بفشار، کاسه سرت را به خدا عاریت ده، پایت را چون میخ بر زمین بکوب، به انتهای سپاه دشمن چشم بدوز و چشم بپوش و بدان که پیروزی تنها از سوی خدای سبحان است.»

نهج‌البلاغه: خطبه 11

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۲۷
مسکو: جنگ علیه ایران کاملاً ناموجه و بسیار خطرناک است

«سرگئی شویگو» دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه امروز تجاوز جنایتکارانه و وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران را «ناموجه و غیرقابل قبول» توصیف کرد.

شویگو طی نشست خبری گفت: «این یک جنگ کاملاً ناموجه و بسیار خطرناک است که بدون درک عواقب احتمالی آن آغاز شده است».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «ما شاهد بی‌اعتنایی کاملاً بی‌سابقه [آمریکا و اسرائیل] به تمام قوانین بین‌المللی که پس از جنگ‌های جهانی اول و دوم نوشته شده، هستیم».

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۲۴
بقائی: تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی قیمت انرژی را افزایش داده و مردم ایران را هدف قرار داده است

آمار جدید شهدای جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونی
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در پیامی در شبکه ایکس:

این تجاوز وحشیانه، بی‌دلیل و کاملاً غیرقابل توجیه علیه جمهوری اسلامی ایران، فراتر از میدان نبرد گسترش می‌یابد. این تجاوز در بازارهای جهانی طنین‌انداز می‌شود، قیمت انرژی را افزایش می‌دهد، ارزها را بی‌ثبات می‌کند و قدرت خرید مردم عادی در سراسر جهان را کاهش می‌دهد.

با این حال، برای ما ایرانیان، هزینه آن به مراتب بیشتر است: مردم ما به طرز وحشیانه‌ای قتل عام می‌شوند، زیرا متجاوزان عمداً مناطق غیرنظامی و هر مکانی را که به گمان آنها حداکثر رنج و تلفات جانی ممکن را به بار خواهد آورد، هدف قرار می‌دهند.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۲۳
مدودف: ناتو دیوانه شده؛ جنگ به راه می‌اندازند و بعد ترامپ را نامزد جایزه صلح می‌کنند

دیمیتری مدودف، مقام ارشد روسیه:

ناتو دیوانه شده است؛ ابتدا آمریکا رهبر ایران را می‌کشد و جنگی را در خاورمیانه آغاز می‌کند، سپس احمق‌های ناتو به رهبری «روته» که مطیع ترامپ است، به فکر فعال کردن ماده ۵ می‌افتند.

چطور است رئیس‌جمهور آمریکا را به خاطر آغاز یک جنگ بزرگ، نامزد جایزه صلح نوبل کنیم؟ همان‌طور که اورول گفته بود: «جنگ یعنی صلح».

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۱۴
مراسم‌های وداع، تشییع و تدفین شهیده دوساله «زینب صاحبی»‌

آمار جدید شهدای جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونی

۱- مراسم وداع با زینب:جمعه ۱۵ اسفند / قطعه فانوس بهشت زهرا / مراسم قرار جمعه‌ها / ساعت ۱۵ تا افطار

۲- مراسم تشییع زینب:جمعه ۱۵ اسفند / از ساعت ۲۰ تا ۲۲/ در تجمعات شبانه شهرری (میدان نماز، میدان شهرری، و ...)

۳- مراسم تدفین زینب:شنبه / شهرری / امامزاده عبدالله علیه‌السلام / ساعت ۱۰ صبح

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۰۵
تصاویری از وضعیت سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی پس از حملات وحشیانه دشمن آمریکایی - صهیونی
کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۰۴
توئیت سید محمد مرندی درباره درخواست بعضی کشورهای عربی منطقه از ایران

آمار جدید شهدای جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونی
بعضی از کشورهای عربی منطقه به ایران پیامهایی ارسال کرده‌اند که خودشان تاسیسات نفتی و گازی خود را برای دو ماه تعطیل می‌کنند، ولی درخواست دارند که ایران آن را هدف قرار ندهد. ایران پاسخی به پیامهای آنها نداده است. این یعنی قیمت انرژی همچنان بالا و بالاتر خواهد رفت.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ | ۱۵:۰۲

در حال تکمیل ...

پربازدیدترین آخرین اخبار